Färska honungsstekta fikon (AIP)

    AIP. Färska fikon stekta i honung. En god efterrätt som passar perfekt till en kula AIP-glass. Den här efterrätten gör du på 3 minuter!

    Läs mer

    Våfflor med sylt (paleo)

    Paleo. Våfflor med hemmagjord sylt på antingen jordgubbar, hallon eller hjortron. Våfflorna är ganska matiga då det är mycket ägg i dem.

    Läs mer

    Rulltårta med äppelmos (paleo)

    Paleo. Rulltårta med fyllning av äppelmos med banan och rullad i kokossocker. En riktigt godbit till fikat.

    Läs mer

    Bär-och äppelpaj med kokosbotten (AIP)

    AIP. En lite smulig kokosbotten med ett lager av bärkräm. Denna mix mellan paj och tårta passar bra till både fest och fika. Ta bär efter säsong, här är det hallon och jordgubbar som steks ihop med äpple,

    Läs mer

    Glass med karamelliserad banan (AIP)

    AIP. En söt och god glasspinne med banan som fått karamelliseras i ugn tillsammans med kokossocker. Receptet är för fyra glassar.

    Läs mer

    Fruktsallad med kokosmjölk (AIP)

    AIP. Världens snabbaste efterrätt som är supergod. Bara frukt och kokosmjölk med vanilj.

    Läs mer

    Rabarberkompott (AIP)

    AIP. En söt och god kompott på rabarber. Ät med kula AIP-glass eller lite kokosgrädde/mjölk. Eller bara avnjut som den är.

    Läs mer

    Smulpaj med frukt och carob (AIP)

    AIP. Smulpaj med ”choklad”täcke av kokos och carob. Fyllningen består av blandad frukt som päron, anans, banan och clementin.

    Läs mer

    Chokladpudding med avokado och carob (AIP)

    AIP. En väldigt god chokladmousse på carob. I och med att carob är naturligt söt behövs ingen honung. Passar bra att servera med jordgubbar och banan. Lite kollagen (smakfri) i moussen ger extra nyttigheter för tarmen.

    Läs mer

    Bounty-bitar med carob (AIP)

    AIP. Gör en klassisk bounty-bit till fikat. Här vi gjort en variant med carob-överdrag istället för den klassiska med choklad. Lika gott om inte godare!

    Läs mer

    Upside down pannkaka (AIP)

    AIP. En matig och väldigt god pannkaka gjord på endast kokbanan, kokosmjölk och arrowrot. Med en ananasring i mitten blir den en variant av klassiska upside downkakan. Strö över lite koksflingor vid servering.

    Läs mer

    Kokbananchips med kokos och kanel (AIP)

    AIP. Tunt skivad kokbanan som steks i kokosolja med lite honung. Blanda med kanel och kokosflingor och du har ett supergott snack.

    Läs mer

    Pannacotta med passionsfrukt (AIP)

    AIP. En enkel kokospannacotta med smak av passionsfrukt och vanilj.

    Läs mer

    Carob-chokladrutor (AIP)

    AIP. Till fikat passar det bra med carob-chokladrutor. Glasyren består av avokado, carobpulver och kokosolja. En riktigt god efterrätt.

    Läs mer

    Morotskaks-bollar (AIP)

    AIP. Rawbollar med smak av morotskaka. De är nyttiga och prebiotiska (mat till de goda bakterierna) tack vare morot, jordmandemjöl och kokos. Har du inget jordmandelmjöl hemma så kan du ersätta det med mer riven kokos.

    Läs mer

    Bananvåfflor (paleo)

    Ej AIP. Klassisk bananpannkaka i ny tappning – bananvåffla. Servera med bär, skivad banan och lite kokosgrädde.

     

    Läs mer

    Limepaj (AIP)

    AIP. Limepaj med syrlig fyllning och söt botten. Servera med en klick kokosgrädde.

    Läs mer

    Kiwimuffins (AIP)

    AIP. Muffins med kiwi. Toppa med riven kokos och några kiwibitar. Goda till fikat.

    Läs mer

    Engelska citronkakor, shortbread (AIP)

    AIP. Småkakor som mycket populära i England – shortbread. De kan smaksättas med mängder av olika kryddor – och en klassisk smak är citron. Testa gärna att krydda med din favoritkrydda; vanilj, kanel, kardemumma ( ej AIP), rosmarin, kakao-nibbs (ej AIP) etc. Håll koll på vad som är AIP bara.

    Läs mer

    Pannkakor på kokbanan (AIP)

    AIP. Pannkakor med frasiga kanter och lite tjockare mitten. Dessa är utan ägg och behöver stekas ganska länge på medelvärme för att bli genomstekta. Väldigt goda både som frukost med avokado och citron eller till efterrätt med färska bär.

    Läs mer