Meny

Swedish Paleo - Kundtjänst

Kundtjänst

Läs gärna igenom våra vanliga frågor och svar eller fyll i formuläret nedan.

Vanliga frågor och svar

Läs gärna igenom våra vanliga frågor och svar. Det går även bra att fylla i frågeformuläret nedan eller ringa vår kundtjänst.

Autoimmun kost

Har du frågor om autoimmun kost, AIP, eller paleo kan du gå in under fliken Fakta om på hemsidan och läsa mer där. Du kan också konsultera oss via mail [email protected] eller kontakta Cecilia Nilsson (lic. kostrådgivare och grundare av Swedish Paleo) för personlig kostrådgivning. Gå in HÄR och läs mer.

Undrar du vad som ingår i AIP och vad du kan äta samt vad du ska undvika hittar du listor HÄR

Vi hjälper till att tipsa om inköpsställen, märken och vilka råvaror som är att föredra! Information hittar du när du är inloggad i medlemsklubben.

Medlemskap

Vill du se över din prenumeration så gör du det under ”mina sidor” när du är inloggad. Där kan du ändra kortbetalning eller säga upp din prenumeration med omedelbar verkan.

Tycker du att det inte känns bekvämt att betala med kort så hör av dig till oss så kan vi lösa det genom en längre betalperiod per faktura eller via Swish. Kolla alternativet nedan ’för längre intervall än månadsvis’. Annars går det bra att maila till [email protected]

Absolut! Du kan välja att betala 3- eller 12 månader åt gången istället för varje månad.

 

Medlemskap 3 månader: 387kr  (129kr/mån)

Medlemskap 12 månader: 1068kr (89kr/mån)

Skriv till till [email protected] om du har några problem med din prenumeration.

När du går med i Paleoklubben får du ett första välkomst-mail med ditt användarnamn. Titta i skräpkorgen om du inte hittar i inkorg.

 

Ditt användarnamn är första delen av din mailadress. För [email protected] är användarnamnet info 🙂

För att systemet ska kunna känna av när det gått en 14 dagars period lägger vi in dina uppgifter via ditt betalkort. Medlemskapet kan du avbryta när du vill.

Övriga frågor

Autoimmun Kokbok: Bokus eller  Adlibris

 

Den Läkande Maten: Bokus eller Adlibris

 

Det Autoimmuna Köket: Bokus eller  Adlibris

 

Kokbok för Sköldkörteln: Bokus eller Adlibris

Absolut! Det går bra att boka personlig kostrådgivning hos Cecilia Nilsson. Det finns rådgivning både för vanlig paleo och AIP.

 

Här hittar du mer information kring kostrådgivningen.

Vi hjälper till att tipsa om inköpsställen, märken och vilka råvaror som är att föredra! Information hittar du när du är inloggad i medlemsklubben.

Kontakta oss