Meny

Swedish Paleo - Kundtjänst

Kundtjänst

Läs gärna igenom våra vanliga frågor och svar eller fyll i formuläret nedan.

Vanliga frågor och svar

Läs gärna igenom våra vanliga frågor och svar. Det går även bra att fylla i frågeformuläret nedan eller ringa vår kundtjänst.

Autoimmun kost

Har du frågor om autoimmun kost, AIP, eller paleo kan du gå in under fliken Fakta om på hemsidan och läsa mer där. Du kan också konsultera oss via mail info@swedishpaleo.se eller kontakta Cecilia Nilsson (lic. kostrådgivare och grundare av Swedish Paleo) för personlig kostrådgivning. Gå in HÄR och läs mer.

Undrar du vad som ingår inom AIP och vad du behöver undvika så har du listor på det här:

 

Här är en lista på vad som ingår inom AIP

 

Här är en lista vad du behöver undvika inom AIP

Vi hjälper till att tipsa om inköpsställen, märken och vilka råvaror som är att föredra! Information hittar du när du är inloggad i medlemsklubben.

Medlemskap

Vill du se över din prenumeration så gör du det under ”mina sidor” när du är inloggad. Där kan du ändra kortbetalning eller säga upp din prenumeration med omedelbar verkan.

Tycker du att det inte känns bekvämt att betala med kort så hör av dig till oss så kan vi lösa det genom en längre betalperiod per faktura eller via Swish. Kolla alternativet nedan ’för längre intervall än månadsvis’. Annars går det bra att maila till info@swedishpaleo.se

Absolut! Du kan välja att betala 3- eller 12 månader åt gången istället för varje månad.

 

Medlemskap 3 månader: 477kr (149 kr/mån)

Medlemskap 12 månader: 1188kr (99 kr/mån)

Skriv till till info@swedishpaleo.se om du har några problem med din prenumeration.

När du går med i Paleoklubben får du ett första välkomst-mail med ditt användarnamn. Titta i skräpkorgen om du inte hittar i inkorg.

 

Ditt användarnamn är första delen av din mailadress. För info@swedishpaleo.se är användarnamnet info 🙂

För att systemet ska kunna känna av när det gått en 14 dagars period lägger vi in dina uppgifter via ditt betalkort. Medlemskapet kan du avbryta när du vill.

Du avslutar ditt medlemskap genom att gå in på ’Mina sidor’ när du är inloggad, där väljer du fliken ’Medlemskap’ och sedan trycker du på knappen ’Visa’ och väljer därefter alternativet ’Avbryt’.

Övriga frågor

Autoimmun Kokbok: Bokus eller  Adlibris

 

Den Läkande Maten: Bokus eller Adlibris

 

Det Autoimmuna Köket: Bokus eller  Adlibris

 

Kokbok för Sköldkörteln: Bokus eller Adlibris

Vi erbjuder ingen personlig kostrådgivning just nu. Vi hänvisar till Fredrik Ölander och hans hälsomottagning som du hittar här: https://www.halsomottagningen.se/

 

Har du någon fråga rörande AIP eller paleo går det bra att maila in till oss.

Vi hjälper till att tipsa om inköpsställen, märken och vilka råvaror som är att föredra! Information hittar du när du är inloggad i medlemsklubben.

Kontakta oss