Drömmar AIP

    AIP. Detta är spröda kakor som smälter i munnen och som påminner om drömmar. De är väldigt porösa och delikata så gör gärna dem små, låt dem svalna och hantera dem varsamt.

    Läs mer

    Mjuk saffranskaka med banan och mandel

    Paleo. En saftig, mjuk kaka som du gör på banan, ägg och mandelmjöl. Saffran ger en julig smak och denna kaka är ett gott alternativ till lussebullar. Den håller en vecka i kylen.

    Läs mer

    Mjuk kaka med smak av kanel och ingefära

    Paleo. Söt mjuk kaka till fikat. Denna kaka går snabbt att svänga ihop och är söt av mandel och banan och med smak av kanel och ingefära.

    Läs mer

    Småkakor med smak av vanilj och kaffe

    Paleo. Småkakor gjorda på jordmandelmjöl och kokosolja och som smaksatts av kallt kaffe och vanilj. Gör en laddning och frys in. Denna deg ger ca 12 kakor.

    Läs mer

    Mjuk citronkaka med ingefära (AIP)

    AIP. En citronkaka med smak av banan och ingefära. Perfekt till fikat. Kakan är ganska saftig tack vare mosad banan. Pudra lite kokosmjöl över kakan för en fin finish.

    Läs mer

    Kokosyoghurt med blåbär och citron (AIP)

    AIP. Förbered din egen koksyoghurt på 5 minuter. Efter ett dygn i rumstemperatur är den klar. Denna variant är smaksatt med citron för lite extra syra och serveras med blåbär.

     

    Läs mer

    Äppeltarte (AIP)

    AIP. Äppeltarte med pajbotten. Denna äppelpaj är väldigt enkel och innehåller ingen fyllning mer än skivade äpplen. Därför är det gott med en vaniljsås på kokosmjölk till.

    Läs mer

    Saftig äppelkaka med kokbanan (AIP)

    AIP. Äppelkaka med en smet av kokbanan och banan, vilket gör den extra saftig. Krydda med kanel och söta med lite honung.

    Läs mer

    Pannkakor på kokbanan och ägg (paleo)

    Paleo. Superenkla och goda pannkakor med bara ägg och kokbanan som bas. De mättar bra och funkar som både frukost, mellanmål eller efterrätt.

    Läs mer

    Kolasnittar med kokos (AIP)

    AIP. Sega och goda kolasnittar med massvis av kokos! Perfekt att ha till fikat och som liten kaka att bjuda på. Det behövs en blandning av kokosmjöl, jordmandelmjöl och arrowrot för att kakan ska få den karakteristiska, lite sega konsistensen.

    Läs mer

    Kokostoppar med hallon och banan (AIP)

    AIP. Busenkla kokostoppar! Bara tre ingredienser – hallon, kokosflingor och banan. Dessa toppar kan du göra ett gäng av och frysa in och ta fram när du blir sugen på något sött.

    Läs mer

    Bars-kakor med torkad ananas och mango (AIP)

    AIP. Små goda lite sega rutor som kan ätas som energibars. Torkad ananas och mango är gott, men det går bra med dadlar, tranbär eller torkade äppelskivor också.

    Läs mer

    Carobbollar med kollagen (AIP)

    AIP. Goda små bollar med carob för smak av choklad och kollagen som gör dem extra nyttiga. Lite extra sötning med kokossocker, men det går bra utan också.

    Läs mer

    Mjuk dadelkaka med banan och grönbananmjöl (AIP)

    AIP. Dadelkaka som är fylld med banan och gjord på grönbananmjöl. Försvinnande god med mängder av hackade och blötlagda dadlar som ger kakan en kolaaktig smak.

    Läs mer

    Sötpotatischips (AIP)

    AIP. Knapriga chips på sötpotatis med endast lite flingsalt som krydda. Gott som snacks eller tilltugg.

    Läs mer

    Kokbananchips med carob (AIP)

    AIP. Knapriga chips på kokbanan med smak av carob. Carob är sött i sig så dessa chips behöver ingen mer sötning, men vill du kan du vända dem i lite kokossocker.

    Läs mer

    kokbananchips med örtkrydda och lime (AIP)

    AIP. Goda och knapriga små chips med örtkrydda och lime. Gjorda på kokbanan och perfekt som snacks.

    Läs mer

    Fiberhuskbulle (Paleo)

    Paleo. En superenkel liten bulle som kan vara bra att äta vid återintroduktion av fiberhusk. Den innehåller endast fiberhusk, kokosmjölk och kassavamjöl. Smaksättning varierar du själv. T ex salt och timjan eller lite kokoaaosker och kanel för en söt bulle.

    Läs mer

    Äppelkaka med mandelmjöl (paleo)

    Paleo. En äppelkaka med smet på ägg och mandelmjöl och med tunt skivade äpplen som trycks ner i smeten. Pudra över kanel och lite kokossocker och servera med en klick kokosgrädde.

    Läs mer

    Morotskaka med kokosmjöl och frosting (AIP)

    AIP. En väldigt god morotskaka där vi använder banan och kokosmjöl ihop med rivna morötter. Frostingen är gjord på smakneutral kokosolja, honung och lite arrowrot. Kakan blir aningen smuligare än vanlig morotskaka.

    Läs mer

    Plättar på äpple och kokbanan (AIP)

    AIP. Dessa plättar innehåller bara tre ingredienser; äpple, kokbanan och kokosmjölk. Smaksättningen är valfritt, det passar bra med både kanel och vanilj. Mer sötning behövs inte, utan plättarna är söta i sig. Servera ljumma med syrlig passionsfrukt och lite kokosgrädde.

    Läs mer