INLAGD LÖKSILL OCH ÖRTSILL MED CITRON

    AIP/PALEO. Lägg in din egen sill och undvik socker och tillsatser. Dessa recept utgår från att man använder en färdig inläggningssill. Här använder vi fyra sillfiléer till två recept men det går bra att endast göra en sort på lagen. Burkarna på bilen är små.

    Läs mer

    FRUKOSTBULLAR

    AIP/PALEO. Småbröd som passar bra till frukost. De är gjorda på kokbanan och cassavamjöl vilket gör dem perfekta när du äter autoimmun paleo, AIP. Detta är ett MEDLEMSRECEPT. Hela receptet finns i Paleoklubben. Detta är ett medlemsrecept.

    Gå in HÄR som medlem eller bli medlem för att låsa upp receptet. 14 dagar fritt prova på.

    Läs mer

    FRITTATA MED GRÖNKÅL OCH TRANBÄR

    PALEO. En otroligt smakrik rätt med massor av ingredienser. Tranbär ger en mild smak tillsammans med ägg och vanliga grönsaker. MEDLEMSRECEPT. Hela receptet finns i Paleoklubben. Gå in HÄR som medlem eller bli medlem för att låsa upp receptet. 14 dagar fritt prova på.

    Läs mer

    MUSTIG SVAMPSOPPA

    PALEO/AIP. Svampsoppa med blomkål som bas. Blomkålen gör att soppan blir krämig utan att man behöver reda den eller tillsätta t ex kokosmjölk. Krydda upp soppan med dina favoritkryddor, men en blandning av timjan och dragon ger en härlig mustig smak

    Detta är ett MEDLEMSRECEPT i Paleoklubben. Gå in HÄR som medlem eller bli medlem för att låsa upp receptet. 14 dagar fritt prova på. I medlemsklubben finns över 140 fler recept.

    Läs mer

    ÄPPELFRITTERS

    PALEO/AIP. En snabbvariant av äppelkaka! Servera ljummen med lite kokosgrädde. Dessa går också att göra till frukost eller mellanmål. En variant är att mixa kokbanan med en stavmixer istället för att riva den. Då blir de lite mer kompakta.

    Detta är ett MEDLEMSRECEPT i Paleoklubben. Gå in HÄR som medlem eller bli medlem för att låsa upp receptet. 14 dagar fritt prova på. I medlemsklubben finns över 140 fler recept.

    Läs mer

    PIROGER PÅ SÖTPOTATISDEG

    PALEO/AIP. Saftiga solgula piroger där degen är gjord av kokt sötpotatis och cassavamjöl. Olika sorters cassavamjöl kräver olika mängd, så knåda in lite mer mjöl om degen är för lös. Fyll med valfri fyllning t ex köttfärs, bacon, svamp eller gör dem helt vegetariska.

    Detta är ett MEDLEMSRECEPT i Paleoklubben. Gå in HÄR som medlem eller bli medlem för att låsa upp receptet. 14 dagar fritt prova på. I medlemsklubben finns över 140 fler recept.

    Läs mer