Meny

Framgångshistorier

Här kan du läsa recensioner och berättelser från medlemmar som ätit enligt den autoimmuna- och paleolitiska kosten.

Här har vi samlat många av de recensioner och berättelser som kommit in till oss. Tack för att du delar med dig!

Att nå framgång med Autoimmun kost (AIP) är en härlig upplevelse som vi gärna vill sprida. Det är väldigt motiverande att läsa om hur andra lyckats när man själv ska börja med autoimmun kost. Eller så behövs ett uppmuntrande ord på vägen.

 

Har du en egen framgångshistoria du vill dela med dig av så får du gärna mejla in till oss.

"Jag skulle vilja tacka er på Swedish Paleo eftersom att AIP-kosten gjort att jag blivit av med min psoriasis som jag haft i hårbotten och på armar och ben. Jag åt strikt efter denna kost i 10 veckor under våren 2021 och psoriasisen försvann, och nu efter ett år så har det inte kommit tillbaka en enda gång. Min man har haft problem med IBS och hans problem har också försvunnit helt och hållet."
Marie
5/5
"Jag mår idag oerhört mycket bättre från min hashimotos. Jag har mer energi och en bättre livskvalitet. Jag behöver heller inte sova mitt på dagen längre och jag kan äntligen leva ett normalt liv och mår till och med så bra att jag planerat min drömresa med segelbåt runt jorden! Något jag aldrig någonsin kunde ha drömt om för 8 månader sedan."
Rebecka
5/5
"Jag blev intresserad av att testa medlemskapet efter jag läst alla era böcker som jag uppskattar. Jag gillar att det finns färdiga veckomenyer och startprogram när man vill börja med AIP. Även toppen med nya recept varje vecka!"
Kerstin
5/5
"Innan jag började med AIP så hade jag ständiga smärtor och uppblåsthet från min ulcerös kolit. Jag åt AIP i cirka 3 månader och fortsatte sedan över till en paleokost efter det. Idag har jag inga smärtor i magen längre och jag känner att jag kan gå ut och äta eller vara borta utan att oroa mig. Mina höga värden på sköldkörtel har även försvunnit och blivit bra."
Nå framgång med AIP
Emilia
5/5
"Jag har verkligen haft stor nytta av era recept och information. Började med AIP för cirka 1 år sedan och är idag helt besvärfri i mina leder från RA. Har börjat återintroducera mycket försiktigt, och kommer hålla kvar vid AIP i fortsättningen eftersom att jag mår jättebra nu."
Nå framgång med AIP
Barbro
5/5
"Alla era recept har varit till ovärderlig hjälp! Det är svårt att lägga om sin kost själv, och att ha tillgång till era recept har varit till stor hjälp! Det finns också mycket bra med information som är lätt att hitta."
Helena
5/5
"Efter ungefär 4 månader så försvann mina utslag från psorasis nästan helt, och känningar av inflammation i kroppen försvann tidigare än så. Jag känner att kosten är min trygga grund tillsammans med att försöka eliminera stress ut ur vardagen. Äter fortfarande till stor del AIP idag och trivs bra med det."
Magdalena
5/5
"Jag fick mitt liv tillbaka tack vare AIP och paleo! Efter att jag varit sjuk i många år så började jag till slut att äta AIP och lite efter 6 månader märkte jag att orken blev bättre och bättre och att min kropp började fungera mer normalt igen. Jag har lyckats återintroducera en del råvaror i min kost och äter idag en personanpassad paleokost som fungerar bra för mig."
Åsa
5/5
"Jag rekommenderar verkligen den här kosten! Jag har MS och har idag betydligt mer energi än vad jag haft tidigare. Även magen känns mycket bättre!"
Linda
5/5
"Jag har haft problem med magen och fick tips om att testa AIP-kost, och mår idag mycket bättre. Ni har också många vegetariska recept vilket jag gillar då jag är vegetarian."
Sandra
5/5
"Jag märkte av mina första resultat med AIP efter cirka 3 månader. Mår mycket bättre från min IBS. Eftersom att jag fortfarande är känslig för mejeriprodukter och spannmålsprodukter så har en övergång till paleo varit bra - och det är vad jag äter idag."
Anonym
5/5
"Har sänkt mitt TPO från 1300 till 385 och mår mycket bättre, har mera ork och mindre ledvärk. Märkte skillnad efter cirka 1 månad med AIP och fortsatte i 3 månader till innan jag började återintroducera tillbaka råvaror i min kost."
Helene
5/5
"Mådde uruselt innan jag började med AIP-kosten. Efter 1 månad så märkte jag resultat och efter 6 månader mådde jag äntligen bra igen! Är så tacksam för den hjälp jag fått genom recept och veckomenyer."
Rebecca
5/5
"Märkte stora resultat i vissa områden redan efter en vecka, andra lite längre. Det kom mer efter hand och jag kan se stora förbättringar nu i efterhand. Har fortfarande lite värk i lederna men mår betydligt bättre och de kognitiva har förbättrats oerhört!"
Mona
5/5
"Jag blev av med huvudvärk, trötthet och ledvärk inom loppet av fyra veckor. Jag tycker att det är en bra sida med mycket information och lätt att hitta recept!"
Emelie
5/5
"Åt AIP strikt i 7 månader och började märka skillnad efter cirka 2 månader med kostupplägget. Jag har gått ner de 15 kg jag gick upp pga av hypotyreos (som jag tidigare inte blev av med trots medicinering med Levaxin och Liothyronin). Magen mår toppen. Piggare även om jag har en bit kvar till mitt gamla jag - men jag har en utmattning i bagaget också."
Anna
5/5
"Haft svår IBS och er hemsida har hjälpt mig att helt ändra mina kostvanor och jag mår redan bra i min mage. Ni har många helt underbara recept som jag gärna rekommenderar till andra."
Anonym
5/5
"Märkte skillnad redan efter någon vecka bara. Åt strikt AIP enligt veckomenyerna i 3 månader och har idag återintroducerat viss kost. Äter cirka 80% AIP idag och resten paleo. Har även slutat med alla mina antiinflammatoriska läkemedel samt astmamedicinen. Sååå fantastiskt!"
Mia
5/5
"Mår idag otroligt mycket bättre från min graves. Min mage tar upp näring och smälter maten. Jag klarar av att äta olika FODMAP matvaror som kål, lök och äpplen som jag inte klarade tidigare. Håller fortfarande starkt avstånd från gluten, socker och mjölk vilket jag kommer att fortsätta med."
Marit
5/5
"Hade ett värde på 9 innan jag började med AIP, och efter 6 månader med AIP var värdet nere på 1,5. Idag har det fortsatt sjunka till 0,48. Tack för goda recept och fina veckomenyer, det har varit till stor hjälp!"
Thomas
5/5