Meny

Om oss

Läs om vår historia och varför vi finns.

Din hälsa står i fokus

Här på Swedish Paleo är det din hälsa som står i fokus. Det är vårt mål att hjälpa dig med att komma igång med den autoimmuna läkande kosten, AIP, som ger dig en god chans att läka från autoimmun sjukdom, allergi och kronisk inflammation.

 

Vi har idag över 5 års erfarenhet inom autoimmun kost och har hjälpt och coachat hundratals människor till ett friskare liv. Vi arbetar också med att vägleda kring den bredare antiinflammatoriska maten och livsstilen.

 

Vi förespråkar alltså en kosthållning som kallas för det autoimmuna protokollet (AIP). Denna metod har hjälpt tusentals människor att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och kroniska inflammationer. Här på Swedish Paleo hittar du all den information du behöver för att få reda på hur maten och livsstilen påverkar din hälsa, och i vår medlemsklubb får du även rätt redskap genom AIP-skola, recept och veckomenyer. Vi ger dig även massor med tips på vägen för att du ska ha alla de rätta förutsättningarna till att lyckas läka dig från dina sjukdomar och uppnå en god och långsiktig hälsa.

Vill du endast optimera och toppa hälsan så rekommenderar vi dig vår paleolitiska receptbank som är baserad på modern paleo- och antiinflammatorisk kost. Den är särskilt framtagen för att du ska kunna bibehålla en långsiktig hälsa och på så sätt förebygga sjukdom. Denna receptbank är därför även ett perfekt komplement för dig som blivit läkt genom den autoimmuna kosten.

 

Vår expert Cecilia Nisbet Nilsson är utbildad medicinjournalist, licensierad kostrådgivare och hälsokonsult och har under många år jobbat som specialist inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost. Hon har även skrivit 4 kokböcker med AIP.

Cecilia Nisbet Nilsson

Ägare och grundare till Swedish Paleo, lic. kostrådgivare och hälsokonsult

Swedish Paleo är grundat av Cecilia Nisbet Nilsson. Cecilia är Lic. PI Kostrådgivare (Paleo Institute) inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost (AIP). Hon är även medicin- och vetenskapsjournalist och har arbetat som skribent, redaktör och tv-producent samt varit VD för två tv-produktionsbolag.

Är du intresserad av kostrådgivning? Läs mer här

 

Cecilia är medförfattare till Sveriges första kokbok med autoimmun kost: ”Autoimmun Kokbok – Läkande Paleokost” tillsammans med Karl Hultén, och hon har också skrivit två egna kokböcker utgivna på Lava förlag: ”Den Läkande Maten” och ”Det Autoimmuna Köket”. Båda är baserade på den autoimmuna kosten (AIP). Hon är även medförfattare till ”Kokbok för Sköldkörteln” tillsammans med Karl Hultén.

Porträtt cecilia

Läs mer om Cecilias böcker

 

Cecilia kommer från en bakgrund med många autoimmuna sjukdomar och allergier och har med hjälp av den autoimmuna kosten blivit helt fri från alla symptom. Nu är det hennes tur att hjälpa andra och förmedla denna kosthållning till så många som möjligt.

 

Här kan du läsa Cecilias resa till hälsa

Adam Bolin

VD och tekniskt ansvarig på Swedish Paleo

Adam är utbildad inom internationell business och är examinerad Marketing Automation Specialist. Han är spindeln i nätet när det kommer till alla de tekniska apsekterna som rör Swedish Paleo. Har du/ni frågor kring spons eller samarbeten går det bra att kontakta Adam angående detta: [email protected]

 

Adam har en stor passion för näringslära, fysiologi och träning och det har länge legat i hans intresse att optimera kosten för att uppnå en god och långsiktig hälsa. Han äter en näringstät och läkande kost som är baserad på en antiinflammatorisk- och paleolitisk kost sedan 7 år tillbaka och mår mycket bra av detta. Några av hans största förebilder är Mark Hyman och Chris Kresser.

Kontakta oss