Om Swedish Paleo

  Här på Swedish Paleo är det din hälsa som står i fokus. Vi hjälper dig att komma igång med autoimmun kost, AIP, som ger dig en god chans att läka från autoimmun sjukdom, allergi och kronisk inflammation. Vi arbetar också med att vägleda kring den bredare antiinflammatoriska maten och livsstilen.

   

  Vi förespråkar alltså en kosthållning som kallas för det autoimmuna protokollet (AIP). Denna metod har hjälpt tusentals människor att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och kroniska inflammationer. Här på Swedish Paleo hittar du all den information du behöver för att få reda på hur maten och livsstilen påverkar din hälsa, och i vår medlemsklubb får du även rätt redskap genom AIP-skola, recept och veckomenyer. Vi ger dig även massor med tips på vägen för att du ska ha alla de rätta förutsättningarna till att lyckas läka dig från dina sjukdomar och uppnå en god och långsiktig hälsa.

   

  Vill du endast optimera och toppa hälsan så rekommenderar vi dig vår paleorecept-bank som är baserad på antiinflammatorisk kost. Den är särskilt framtagen för att du ska kunna bibehålla en långsiktig och hälsosam livsstil och på så sätt förebygga sjukdom. Denna receptbank är därför även ett perfekt komplement för dig som blivit läkt genom den autoimmuna kosten.

   

  Vår expert Cecilia Nisbet Nilsson är utbildad medicinjournalist, licensierad kostrådgivare och hälsokonsult och har under många år jobbat som specialist inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost. Hon har skrivit 3 kokböcker med AIP och nu är den fjärde på gång.

   

   

  Cecilia Nisbet Nilsson:

   

  Ägare och grundare, lic. kostrådgivare och hälsokonsult.

  Swedish Paleo är grundat av Cecilia Nisbet Nilsson. Cecilia är Lic. PI Kostrådgivare (Paleo Institute) inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost (AIP). Hon är även medicin- och vetenskapsjournalist och har arbetat som skribent, redaktör och tv-producent samt varit VD för två tv-produktionsbolag.

   

  Cecilia är medförfattare till Sveriges första kokbok med autoimmun kost: ”Autoimmun Kokbok – Läkande Paleokost” tillsammans med Karl Hultén, och hon har också skrivit två egna kokböcker utgivna på Lava förlag: ”Den Läkande Maten” och ”Det Autoimmuna Köket”. Båda är baserade på den autoimmuna kosten (AIP).

  Läs mer om Cecilias böcker

   

  Cecilia kommer från en bakgrund med många autoimmuna sjukdomar och allergier och har med hjälp av den autoimmuna kosten blivit helt fri från alla symptom. Nu är det hennes tur att hjälpa andra och förmedla denna kosthållning till så många som möjligt.

  Här kan du läsa Cecilias resa till hälsa

   

   

  Adam Bolin:

  VD för Swedish Paleo.

  Adam är utbildad inom internationell business och marketing automation, och är spindeln i nätet när det kommer till alla de tekniska aspekterna som rör hemsidan. Har du/ni frågor kring spons eller samarbeten går det bra att kontakta Adam angående detta. [email protected]

   

  Adam har även en stor passion för näringslära, fysiologi och träning. Han äter enligt en näringstät läkande kost som är antiinflammatorisk sedan över 7 år tillbaka.

   

   

   


   

  Du kan skriva till oss på [email protected]

   

  Vi tar gärna emot förslag på spons och samarbete kring Autoimmun kost, Paleo, Antiinflammatorisk kost och hälsa.

  Telefonnummer: 0708 90 2020

   

  Adress:

  Swedish Paleo AB

  Linnégatan 17A

  11447 Stockholm