Om Swedish Paleo

  Här på Swedish Paleo är det din hälsa som står i fokus. Vi hjälper dig att läka från autoimmun sjukdom, allergi och inflammation med målsättning att du ska leva ett friskt och hälsosamt liv utan symptom.

   

  Vi förespråkar en välbeprövad kosthållning kallad det autoimmuna protokollet (AIP) som har hjälpt tusentals människor att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och kroninska inflammationer. Här hittar du all den information du behöver för att få reda på hur maten och livsstilen påverkar din hälsa, och du får även rätt redskap genom familjevänliga recept och veckomenyer för att klara av den autoimmuna kosthållningen och göra det så enkelt och smidigt som möjligt. Vi ger dig även på massor med tips på vägen för att du ska ha alla de rätta förutsättningarna till att lyckas läka dig från dina sjukdomar och uppnå en god och långsiktig hälsa.

   

  Är du däremot frisk idag och ute efter att äta en optimal hälsosam kost med fokus på din helhetshälsa så rekommenderar vi dig vår paleorecept-bank (som är fokuserad kring antiinflammatorisk kost). Den är särskilt framtagen för att du ska kunna bibehålla en långsiktig och hälsosam livsstil och på så sätt förebygga sjukdomar. Denna receptbank är därför även ett perfekt komplement för dig som blivit läkt genom den autoimmuna kosten.

   

  Vår expert Cecilia Nisbet Nilsson är utbildad medicinjournalist, licensierad kostrådgivare och hälsokonsult och har under många år jobbat som specialist inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost. Hon har skrivit 3 välkända kokböcker inom ämnet, du kan läsa mer om henne och hennes personliga resa nedan.

   

   

  Cecilia Nisbet Nilsson:

   

  Ägare och grundare, lic. kostrådgivare och hälsokonsult.

  Swedish Paleo är grundat av Cecilia Nisbet Nilsson. Cecilia är Lic. PI Kostrådgivare (Paleo Institute) inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost (AIP). Hon är även medicin- och vetenskapsjournalist och har arbetat som skribent, redaktör och tv-producent samt varit VD för två egna bolag.

   

  Cecilia är medförfattare till Sveriges första kokbok med autoimmun kost: ”Autoimmun Kokbok – Läkande Paleokost” tillsammans med Karl Hultén, och hon har också skrivit två egna kokböcker utgivna på Lava förlag: ”Den Läkande Maten” och ”Det Autoimmuna Köket”. Båda är baserade på den autoimmuna kosten (AIP).

  Läs mer om Cecilias böcker

   

  Cecilia kommer från en bakgrund med många autoimmuna sjukdomar och allergier och har med hjälp av den autoimmuna kosten blivit helt fri från alla symptom. Nu är det hennes tur att hjälpa andra och förmedla denna kosthållning till så många som möjligt.

  Här kan du läsa Cecilias resa till hälsa

   

   

  Adam Bolin:

  VD för Swedish Paleo.

  Adam är utbildad inom internationell business och marketing automation med inriktning på digital marknadsföring. Adam har alltid haft ett stort intresse för näringslära och fysiologi, och är spindeln i nätet när det kommer till alla de tekniska aspekterna som rör hemsidan. Har du/ni frågor kring spons eller samarbeten går det bra att kontakta Adam angående detta.

   

   


   

  Du kan skriva till oss på [email protected]

   

  Vi tar gärna emot förslag på spons och samarbete kring Autoimmun kost, Paleo, Antiinflammatorisk kost och hälsa.

  Telefonnummer: 0708 90 2020

   

  Adress:

  Swedish Paleo AB

  Linnégatan 17A

  11447 Stockholm