Meny

Swedish Paleo - Om oss

Om oss

Läs om vår historia och varför vi finns.

Din hälsa står i fokus

Här på Swedish Paleo är det din hälsa som står i fokus. Det är vårt mål att hjälpa dig med att komma igång med den autoimmuna läkande kosten, AIP, som ger dig en god chans att läka från autoimmun sjukdom, allergi och kronisk inflammation.

 

Vi har idag över 8 års erfarenhet inom antiinflammatorisk autoimmun kost och har hjälpt och coachat hundratals människor till ett friskare liv. Vi arbetar också med att vägleda kring den bredare antiinflammatoriska paleolitiska kosten och livsstilen.

 

Vi förespråkar alltså en kosthållning som kallas för det autoimmuna protokollet (AIP). Denna kosthållning har hjälpt tusentals människor att läka från autoimmuna sjukdomar, allergier och kroniska inflammationer. Och här på Swedish Paleo hittar du all den information du behöver för att få reda på hur maten och livsstilen påverkar din hälsa, och i vår medlemsklubb får du även rätt redskap genom AIP-skola, recept och veckomenyer. Vi ger dig även massor med tips på vägen för att du ska ha alla de rätta förutsättningarna till att lyckas läka dig från dina sjukdomar och uppnå en god och långsiktig hälsa.

Cecilia Nilsson

– Grundare av Swedsih Paleo, lic. kostrågivare och hälsokonsult

Cecilia porträtt balkong

Swedish Paleo är grundat av Cecilia Nilsson. Cecilia är Lic. PI Kostrådgivare (Paleo Institute) inom antiinflammatorisk- och autoimmun kost (AIP) samt certifierad AIP-coach genom världens största AIP-utbildning i USA. Hon är även medicin- och vetenskapsjournalist och har arbetat som skribent, redaktör och tv-producent samt varit VD för två tv-produktionsbolag.

 

Cecilia har också skrivit och medverkat i fyra kokböcker med AIP: ”Autoimmun Kokbok”, ”Den Läkande Maten”, ”Det Autoimmuna Köket” och ”Kokbok för Sköldkörteln” samt en med paleolitisk kost: ”Boosta ditt immunförsvar” – här hittar du böckerna.

 

Cecilia kommer från en bakgrund med många autoimmuna sjukdomar och allergier och har med hjälp av den autoimmuna kosten blivit helt fri från alla symptom. Nu är det hennes tur att hjälpa andra och förmedla denna kosthållning till så många som möjligt.

Cecilia porträtt balkong

Adam Bolin

– VD och tekniskt ansvarig på Swedish Paleo

Adam är utbildad inom internationell business och är examinerad Marketing Automation Specialist. Han är spindeln i nätet när det kommer till alla de tekniska apsekterna som rör Swedish Paleo. Har du/ni frågor kring spons eller samarbeten går det bra att kontakta Adam angående detta: adam.bolin@swedishpaleo.se. Vi letar just nu även efter en webbyrå som är expert inom WooCommerce.

 

Adam har en stor passion för näringslära, fysiologi och träning och det har länge legat i hans intresse att optimera kosten för att uppnå en god och långsiktig hälsa. Han äter en näringstät och läkande kost som är baserad på en paleolitisk kost sedan 8 år tillbaka och mår mycket bra av detta. Några av hans största förebilder är Mark Hyman och Chris Kresser.

Kontakta oss