• Om oss
  • Kundtjänst
  • Framgångshistorier
  • ×
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Börja här
  • Recept
  • AIP-kurs
  • Veckomenyer
  • Shop
  • Artiklar
  • Meny
  • Börja här
  • Recept
  • AIP-kurs
  • Veckomenyer
  • Shop
  • Artiklar
  • Swedish Paleo
  • Om oss
  • Kundtjänst
  • Framgångshistorier
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Hitta oss på
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Meny
  • Hem
  • /
  • Nyhetsarkiv

AIP Recept

Medlemsbrev
  • Senaste medlemsbrevet
Våra klubbarkiv
  • AIP Receptbanken
  • Paleo Receptbanken
  • Veckomenyerna
  • Kunskapsbanken
  • Mina favoriter

Sök efter aip-recept

Recept - Autoimmun kost
  • Pålägg
  • Låg FODMAP
  • One pot
  • Crock pot
  • Airfryer
  • Max 5 ingredienser
  • Tryckkokare
  • Mat på plåt
  • Förrätt
  • Snabbt & enkelt
  • Frukost
  • Huvudrätt
  • Sallader
  • Soppor & grytor
  • Såser & tillbehör
  • Mellanmål
  • Bröd
  • Bakverk
  • Paj & Pizza
  • Efterrätt
  • Extra läkande

Sök efter recept

Gå till facebook-klubben >

    Lax på spenatbädd med avokadokräm med ingefära och rödlök

    AIP. En superenkel rätt med lax i ugn (köp helst vildfångad eller ta en annan fisk du gillar), som serveras med nyttig spenat och en len avokadokräm med dill, citron, ingefära och finhackad rödlök.

    Läs mer

    Kycklingsallad med grönkål, brysselkål, sötpotatis och granatäpple

    AIP. En matig varm sallad med stekt brysselkål, grönkål och bitar av kyckling tillsammans med riven och stekt sötpotatis. Strössla rikligt med granatäppelkärnor över salladen före servering.

    Läs mer

    Ljummen rödbetssallad med valnötter och rökt fisk

    Paleo. Ljummen rödbetssallad med valnötter och rökt fisk. Köp färdigkokta rödbetor och din rökta favoritfisk. Det går bra med makrill, lax eller röding. De söta rödbetorna bryter av bra mot den salta fisken, men vill du kan du även blanda valnötterna med lite honung – eller ringla balsamico över salladen.

    Läs mer

    Linsbiffar med koriander och citronmarinerade morötter och zucchini

    Paleo. Linsbiffar som tillagas i ugnen. De är fyllda med röda linser, lök, vitlök, rivna morötter och koriander – går bytas mot persilja. Servera med rivna morötter och riven zucchini som fått stå och dra lite i pressad citron.

    Läs mer

    Kycklingklubbor med ris på blomkål och schalottenlök

    AIP. Kycklingklubbor med glaze på dragon, honung och coconut aminos som serverad med ris på riven blomkål och schalottenlök och lättkokt broccoli.

    Läs mer

    Grönsakspaj med täcke av palsternackskräm med citron

    AIP. Vegetarisk paj med fyllning av morötter, lök, purjo och vitlök och med ett täcke gjort på palsternackskräm med citron. Smaksätt med dragon och oregano.

    Läs mer

    Soppa på jordärtskocka, broccoli och avokado

    AIP. Nyttig och smakrik soppa på jordärtskocka, broccoli, ingefära och avokado. En djupare smak får man tack vare coconut aminos och krämigheten av mogen avokado som mixas ner när soppan är klar. Toppa med färsk persilja.

    Läs mer

    Morotsgratäng med rotselleri, broccoli och purjolök

    AIP. Gratäng med mostäcke på morötter och rotselleri och fyllning med purjolök och broccoli. Purjolöken blir krämig när man steker den länge på låg värme. Massor av persilja ger en god klassisk smak ihop med morötterna

    Läs mer

    Kycklingburgare med sparris och rödbetor

    AIP. Superenkla kycklingburgare med enkla och nyttiga tillbehör. Både sparris och rödbetor innehåller kostfibrer,  mängder av mineraler och vitaminer och de passar också smakmässigt bra ihop. Pressa citron över för en fräsch finish.

    Läs mer

    Chilifräst skaldjursblandning med broccoli, paprika och lök

    Paleo. Chilifräst skaldjursblandning med broccoli, paprika. lök, vitlök som du kan servera med ett gäng cocktailtomater eller valfri sallad.

    Läs mer

    Wraps med kyckling, granatäpple, lök och grönkål

    AIP. Wraps med kyckling, stekt lök, grönkål och granatkärnor. En riktigt smakrik kombination där du kan byta kyckling mot lax eller äta wrapen enbart vegetarisk med t ex skivor av avokado. Receptet på wraps hittar du här.

    Läs mer

    Grönsaksgryta med fänkål, morötter, palsternacka och sötpotatis

    AIP. En mustig och mättande grönsaksgryta med blandade rotsaker, lök, fänkål och massor av persilja. Coconut aminos bidrar till den djupa smaken.

    Läs mer

    Vegetariska biffar på zucchini och blomkål med rödbetshummus

    AIP. Vegetariska biffar som får en lite nötig smak tack vare grovt jordmandelmjöl. Biffarna är gjorda av zucchini och blomkål och kan ätas som de är eller med en sidosallad och en hummus på rödbetor.

    Läs mer

    Grönsaksgratäng med stuvning på svamp och lök med mostäcke

    AIP. Grönsaksgratäng med mostäcke. Krämig stuvning med svamp, lök, purjolök och hyvlade morötter i botten och ett mostäcke på blomkål och palsternacka ovanpå. För lite ostsmak och gyllenbrun yta så toppar du med näringsjäst.

    Läs mer

    Paprikakyckling med råstekt dill-potatis och svamp

    Paleo. Paprikakyckling med råstekt dill-potatis och svamp. Mustig och god kycklingrätt med sås på paprikapulver, lite chili och kokosmjölk.

    Läs mer

    Kolja med rödbetor och sparris i knyte

    AIP. Enkel fiskrätt där du tillagar allt på en gång i knyte i ugnen. Sparris och rödbetor passar bra tillsammans med kolja. Blandningen med vitlök, gräslök och citron ger rätten extra mycket smak.

    Läs mer

    Palsternacka och svamp med ris på blomkål och sötpotatis

    AIP. God och mättande vegetarisk rätt med stekt palsternacka och skogschampinjoner med smak av ingefära, vitlök och gurkmeja. Servera med blomkåls-och sötpotatisris. Krydda lite extra med antingen koriander eller persilja.

    Läs mer

    Köttbullar med stuvad grönkål

    AIP. Köttbullar med kokosstuvad grönkål. Köttbullarna tillagas smidigt i ugnen, vilket gör dem saftiga och håller ihop bra.

    Läs mer

    Torskrygg med pepparrotsås, potatis och brysselkål

    Paleo. Torskrygg med pepprig pepparrotsås med kapris som serveras med smörslungad potatis och lättkokt brysselkål. Här använde jag ghee istället för vanligt smör. Ghee innehåller inte mjölkprotein, men smakar lika gott.

    Läs mer

    Lax och sparris med vitlök i ugnsknyten

    AIP. En superenkel och väldigt god rätt som tillagar sig själv i ugnen. Köp gärna vildfångad lax via Miljöfiskbilen.  Servera med en sidosallad eller lite extra grönsaker.

    Läs mer

    Biff teriyaki

    AIP. Biff teriyaki – klassisk japansk rätt som du enkelt kan svänga ihop själv. Här wokade vi skuren ryggbiff med salladslök, blomkålsris och broccoli och vår tappning av teriyakisås.

    Läs mer
« Första...510...15161718(19)2021222324...30...Sista »
Nyhetsbrev
Användbara länkar

Om oss

Kundtjänst

Integritetspolicy

Cookies

Medlemsklubben

Bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb och få tillgång till hundratals läkande recept samt färdiga veckomenyer för att enkelt komma igång. 14 dagar fritt prova på, gäller alla våra prisplaner.

Bli medlem

Copyright © 2014-2025. Swedish Paleo AB