Sylt AIP

    AIP. God klassisk sylt som passar bra till pannkakor, våfflor eller i syltkakor eller mellan tårtlager. Detta recept innehåller hallon och blåbär – drottningssylt – men det går bra att göra sylt på jordgubbar, hjortron, krusbär, körsbär eller det du gillar.

    Läs mer

    Tårta i tre lager med pannacotta (AIP)

    AIP. Tårta som passar bra att frysa in! Botten är gjord på en kokosdeg, mellanskiktet innehåller bär och jordgubbssylt och översta lagret med pannacotta. Hela tårtan är klädd i chokladsås” på carob.

    Läs mer

    Äppelfritters (AIP)

    AIP. En snabbvariant av äppelkaka! Servera ljummen med lite kokosgrädde.

    Läs mer

    Syrliga remmar av bär(AIP)

    AIP. Gott godis som passar både vuxna och barn. Receptet kan man variera i det oändliga, det här receptet är gjort på hallon och blåbär.

    Läs mer

    Chokladsås på carob (AIP)

    AIP. Denna sås passar bra som ersättning till vanlig chokladsås. Carob är sött i sig själv så därför behövs bara lite honung. Såsen stelnar om du ställer den kallt, men det går bra att värma den så blir den lös igen.

    Läs mer

    Bananpannkaka i ugn (AIP)

    AIP. Superenkelt recept på en god bananpannkaka i ugn. Det måste dock ta lite tid i ugnen på låg värme. Godast att äta varm. Variera med lite olika ingredienser i pannkakan. det blir gott med hackat äpple och kanel.

    Läs mer

    Blåbärskräm (AIP)

    AIP. Gör en kräm på blåbär och ät med lite kokosmjölk eller som den är. Det går bra att göra på andra bär som hallon eller jordgubbar.

    Läs mer

    Granola med kokbananchips (AIP)

    AIP. En knaprig granola som man kan göra en stor sats på och spara i tätslutande burk. I det här receptet har vi kokbananchips för extra knaprighet, men det går bra att göra utan chipsen.

    Läs mer

    Gelégodis hallon och citron (AIP)

    AIP. Goda små bitar av gelégodis som man kan variera i smak lite efter vad man har hemma. Citron och hallon ger dem en frisk smak.

    Läs mer

    Citronfromage (AIP)

    AIP. Syrlig och frisk efterrätt med citron. Går bra att göra i förväg och förvara i kylen.

    Läs mer

    Sega pepparkakor (AIP)

    AIP. Juliga små kakor med riktig pepparkakssmak. De är lite sega i konsistensen men om man låter dem ligga framme ett par dagar blir de hårda och knapriga.

    Läs mer

    Yoghurt (AIP)

    AIP. Tack vare avokadon och bananen blir konsistensen liknande yoghurt. Blanda i vilken frukt eller vilka bär som helst.

    Läs mer

    Fransk äppelkaka (AIP)

    AIP. Ljuvligt god öppen paj – tarte på franska. Antingen gör man små portionspajer eller en större. Den här degen räcker till tre – fyra minipajer. Se till att botten blir ordentligt genomgräddad. Gott med en enkel vaniljsås till gjord på kokosgrädde och äkta vanilj.

    Läs mer

    Dadelbollar (AIP)

    AIP. Dessa bollar är enkla att göra och väldigt goda. Ha dem på en bricka eller tallrik i frysen och plocka fram strax innan de ska ätas. Variera smaken med olika bär. Lingon är till exempel syrligt och annorlunda.

    Läs mer

    Pannacotta (AIP)

    AIP. Pannacotta på kokosmjölk blir riktigt gott. Variera med olika smaker. Det är gott med äkta vanilj eller citronjuice.

    Läs mer

    Bananglass (AIP)

    AIP. Den här efterrätten är söt och frisk och du kan variera den beroende på vad du tillsätter för fryst frukt eller bär.

    Läs mer

    Glassi på mango (AIP)

    AIP. Den här efterrätten är inspirerad av den indiska drycken lassi, därav namnet glassi. Du kan med fördel sätta efterrätten i frysen i 30 minuter så den blir riktigt kall. Den blir också god efter en stund i kylen.

    Läs mer

    Päron med bacon och kanel (AIP)

    AIP. Den här smakkombinationen är helt fantastisk. Helt perfekt när du vill bjuda på en lite annorlunda förrätt eller som mellanmål eller snacks.

    Läs mer