Rostade sötpotatismackor med svamp (AIP)

    AIP. Ett smart sätt att göra en AIP-macka på. Man behöver rosta sötpotatisskivorna ca tre gånger för att de ska bli genomlagade. Variera med olika pålägg, t ex mosad avokado, skinka, leverpastej och gurka, knaperstekt bacon, rökt lax etc. Går utmärkt att göra vegetarisk.

    Läs mer

    Minigratäng med sötpotatis (AIP)

    AIP. Gör ett gäng sötpotatisbakelser eller minigratänger i muffinsformar och ha i kylen under veckan. Supergott att äta till frukost och ett litet knippe av energi med mineraler, vitaminer, fibrer, protein och bra fett.

    Läs mer

    Pizza med botten på kassavamjöl

    AIP. En pizza med mycket smak. Grunda med nomato-sås. Toppa med skinka, köttfärs, räkor, musslor, svamp, oliver, färsk spenat eller andra favoriter. Eller kör den helt vegetarisk.

    Läs mer

    Biff Rydberg (AIP)

    AIP. En klassisk svensk huvudrätt som är i princip som originalet förutom att potatis är utbytt mot sötpotatis och ingen rå äggula till – kan du äta ägg så lägg till detta såklart.

    Läs mer

    Kycklingfrikadeller med mos på jordärtskocka (AIP)

    AIP. Frikadeller kokta i kycklingbuljong serverade med ett smakrikt stomp på jordärtskocka är gott och bra för magen.

    Läs mer

    Köttfärsbiffar med lök (AIP)

    AIP. Gör en stor omgång köttfärsbiffar och ha som back up både till lunch, frukost och mellanmål. De du inte räknar med att äta inom de närmaste dagarna kan du frysa in. Variera biffarna med olika tillbehör och kryddor. Servera med mos, rostade grönsaker eller sallad och en god sås.

    Läs mer

    Kålpudding (AIP)

    AIP. Kålpudding med kokosgrädde eller kokosmjölk som gör den extra god. Att salta ordentligt är hemligheten. Servera med rårörda lingon. (recept under såser och röror).

    Läs mer