• Om oss
  • Kundtjänst
  • Framgångshistorier
  • ×
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Börja här
  • Recept
  • AIP-kurs
  • Veckomenyer
  • Shop
  • Artiklar
  • Meny
  • Börja här
  • Recept
  • AIP-kurs
  • Veckomenyer
  • Shop
  • Artiklar
  • Swedish Paleo
  • Om oss
  • Kundtjänst
  • Framgångshistorier
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Hitta oss på
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
Meny
  • Hem
  • /
  • Nyhetsarkiv

AIP Recept

Medlemsbrev
  • Senaste medlemsbrevet
Våra klubbarkiv
  • AIP Receptbanken
  • Paleo Receptbanken
  • Veckomenyerna
  • Kunskapsbanken
  • Mina favoriter

Sök efter aip-recept

Recept - Autoimmun kost
  • Gratänger
  • Få ingredienser
  • Förrätt
  • Snabbt & enkelt
  • Frukost
  • Huvudrätt
  • Sallader
  • Soppor & grytor
  • Såser & tillbehör
  • Mellanmål
  • Bröd
  • Bakverk
  • Paj & Pizza
  • Efterrätt

Sök efter recept

Gå till facebook-klubben >

    Dillstuvad svartrot och fänkål med varmrökt lax

    AIP. Dillstuvad svartrot och fänkål med varmrökt lax. Svartrot är en god ersättning till klassisk dillstuvad potatis.

    Läs mer

    Kycklinggryta med mango, broccoli och bambuskott

    AIP. Kycklinggryta med mango, broccoli och bambuskott. Smaksätt med persilja, kokos aminos och citron eller lime. Servera med skivad gurka på sidan.

    Läs mer

    Kikärtor med shiitakesvamp, sparris, zucchini, persilja, näringsjäst och kokos aminos

    Paleo. Stekta kikärtor passar bra ihop med stekt shiitakesvamp, sparris och  zucchini. Smaksätt med persilja, näringsjäst och kokos aminos.

    Läs mer

    Kycklingsallad med sparris, avokado och ananas

    AIP. Stekt kycklingfilé som du blandar till en sallad med dressing, isbergssallad, sparris, avokado och ananas.

    Läs mer

    Ryggbiff med avokadokräm, grillad blomkål, sötpotatisstrips och sparris

    AIP. Stekt ryggbiff med avokadokräm, grillad blomkål, sötpotatisstrips och sparris. Det är gott att steka och ösa biffen med vitlök och timjan och låta den gå klar i ugnen till ca 55-59 grader (medium rare) 60-65 grader (medium) eller 70 grader (well done).

    Läs mer

    Kalkonfärsburgare med glaze-sås, friterad salvia och grönsaker

    AIP. Hamburgare med lök och persilja samt lite potatismjöl som du serverar med en sås på reducerad kokos aminos, lättstekt sparris, broccoli, selleri och morot.

    Läs mer

    Nötfärsbiffar med zucchini och lök samt gräddig sås med champinjoner

    AIP. Nötfärsbiffar som tillagas på plåt i ugn. Lägg över dem i en stor stekpanna med krämig sås, champinjoner samt extra grönsaker. Detta är ett storkok för 4 personer.

    Läs mer

    Stekt kycklingfärs med färdiga wokgrönsaker, gurkmeja och chili

    Paleo. Stekt kycklingfärs passar bra ihop med färdiga wokgrönsaker. Snabb och väldigt enkel rätt som man kan smaksätta med chili, glutenfri soja och gurkmeja.

    Läs mer

    Färdiga blandade rotfrukter i ugn med delad kyckling – allt i en form

    AIP Allt i en och samma form i ugnen är denna kycklingrätt. Köp frysta rotsaker som är färdiga att tillaga, tillsätt smaksättning och kycklingfilé delad i bitar.

    Läs mer

    Frukosttallrik med lax, sötpotatis och gurka

    AIP. Frukostförslag med låg FODMAP. Tips är att laga kvällen innan och värma på morgonen. Ugnsbakad lax med sötpotatisklyftor gör du enkelt på en plåt i ugnen. Servera med gurka, dill och en bit citron.

    Läs mer

    Nötfärs, wokgrönsaker och kokosmjölk med chilisås och färsk rosmarin

    Paleo. Superenkelt och gott recept på fräst nötfärs, stekta wokgrönsaker och kokosmjölk som smaksatts med chilisås och färsk rosmarin. Allt i en och samma stekpanna.

    Läs mer

    Kycklingbullar med spenat, lök och vitlök samt brunsås och stekt blomkål

    AIP. Kycklingbullar som innehåller spenat, lök och vitlök och till det en enkel brunsås och stekt blomkål kryddad med gurkmeja.

    Läs mer

    Laxsida med romsås och ugnsrostad vitlök, lök, sötpotatis och jordärtskocka

    AIP. Laxsida i ugn med rostade rotsaker och romsås. Denna rätt görs på en och samma plåt i ugnen vilket gör det enkelt i köket. Rosta sötpotatis, vitlök, lök och jordärtskocka och citron först, lägg sedan in laxsidan de sista 12 minuterna. Romsåsen gör du på kokosgrädde, salt, citronjuice och rom.

    Läs mer

    Thai-inspirerad färsrätt med purjolök, ingefära, lime och morot

    AIP. One pot färsrätt med thaismaker från lime, ingefära och kokosmjölk. Ta de grönsaker du är hemma för att fylla ut. Det passar bra med till exempel purjolök och morötter.

    Läs mer

    Köttgryta med majrova, morötter och timjan

    AIP. Enkel one pot köttgryta med nötkött, majrova, morot och timjan. Allt kokar samman på låg värme i 1,5 h. För extra djup smak föreslår vi benbuljong i pulverform och kokos aminos.

    Läs mer

    Regnbågslax med kall dillsås, kokt broccoli och råriv på äpple och morot

    AIP. Regnbågslax kryddad med saffran och gurkmeja som serveras med kall dillsås, kokt broccoli och råriv på äpple och morot

    Läs mer

    Asiatiska köttbullar på 50/50-färs med svamp- och blomkålsris

    AIP. Köttbullar i lite större modell gjorda på färs med 50% nötfärs och 50% morot och blomkål. Denna färs finns att köpa i butiker som säljer Garants produkter. Koriander, lime och ingefära sätter den asiatiska smaken i både köttbullarna och blomkåls- och svampriset.

    Läs mer

    Laxsallad med lättkokt sötpotatis, stekt grönkål, gurka och granatäpple

    AIP. Sallad med varmrökt lax, granatäpple, gurka, strimlad lättkokt sötpotatis, vinägrett samt stekt grönkål och salladslök. Syrliga, söta och salta smaker i ljuvlig kombination.

    Läs mer

    Kycklingpanna med citronsås, lök och spenat

    AIP. Kycklingpanna med massor av lök och spenat i en citronsås. Servera med lättkokt broccoli och blomkålsris med örtsalt.

    Läs mer

    Charkbricka med oliver, lax, prosciutto, grönsaksstavar, dippsås och zucchiniost

    AIP. Charkbricka med AIP-godkända ingredienser. Zucchiniost, dippröra, varmrökt lax, prosciutto, oliver och stavar på selleri, gurka och morot. Gott till fest såväl som lite lyxigare vardag.

    Läs mer

    Fisksoppa med torsk, sötpotatis, lök, svamp, gurkmeja, kokosmjölk och koriander

    AIP. Fisksoppa med lite vitvinsvinäger som ger soppan en djup smak och som även neutraliserar smaken av kokos. Här med torsk, sötpotatis, lök, svamp, gurkmeja, kokosmjölk och koriander (som du kan byta mot persilja eller dill).

    Läs mer
« Första...3456(7)89101112...20253035...Sista »
Nyhetsbrev
Användbara länkar

Om oss

Kundtjänst

Integritetspolicy

Cookies

Medlemsklubben

Bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb och få tillgång till hundratals läkande recept samt färdiga veckomenyer för att enkelt komma igång. 14 dagar fritt prova på, gäller alla våra prisplaner.

Bli medlem

Copyright © 2014-2025. Swedish Paleo AB