• ’Efter dryga 30 år mår min kropp och framförallt min mage såå otroligt bra!’

  Autoimmun sjukdom eller andra sjukdomar:

  Många allergier och en dålig mage.

   

  Vad var dina tidigare symtom?

  Alltid dålig mage med uppblåsthet samt stark reaktion på i princip all mat.

   

  Hur fick symtomen dig att känna, och hur påverkade de ditt liv?

  Trött, dåligt humör, viktuppgång, allergier. Otroligt negativ påverkan på hela akroppen från morgon till kväll. Ont både här och där med värktabletter som följd.

   

  Hur länge har du ätit AIP?

  Äter fortfarande, så cirka 1 år.

   

  När började du känna av bra resultat?

  Nästan efter dryga veckan.

   

  Hur mår du idag?

  Efter ca. dryga 30 år mår min kropp och framförallt min mage såå otroligt bra, jag är fri från mitt beroende av Treo bl.a och olika typer av allergier samt en ständigt stökig mage.

   

  I många år sökte jag läkarhjälp men ingen hade nåt bra att komma med så jag fortsatte att må dåligt tills jag själv började söka på webben efter någon kost som kan läka kroppen samt att jag hade samtal med min kontakt på träningscentret. Vi pratade mycket om det här med kosten och då var jag redan inne på det här med antiinflammatoriskt! Jag satte igång och rensade bort livsmedel enligt listan och hade förberett mig på minst 8 veckor för läkning. Äntligen började saker att hända, jag kände nästan på en gång att något blev annorlunda med kroppen. De 8 veckorna blev till 12….

   

  Tack med kärlek till er som arbetar med detta och får andra att må så fantastiskt bra. 💖💖💖 jag sprider info om er sida till alla, eftersom jag är ett levande exempel på att det mesta går att rätta till bara man får lite hjälp…och att det inte ”kostar”så mycket i tid och förberedelse. Resten av familjen hänger med på det mesta av det jag tillagar och det fungerar alldeles utmärkt👍🙏

   

  Allt jag äter idag gör min kropp stark och motståndskraftig och att använda alternativa produkter har inte varit några som helst problem. Jag har lärt mig så mycket om alternativ kost och jag kommer fortsätta med AIP/ Paleokost. NU HAR JAG ETT LYCKLIGT LIV! ÄNTLIGEN 💗💗💗

   

  – Margaretha, 64