-
Sommarsallad med ugnsrostad sötpotatis, jordgubbar och kokosaminosdressing
AIP. Ugnsrostad sötpotatis, lök och vitlök kombineras med krispig gurka, fräsch sallad och söta jordgubbar. Dressingen med kokosaminos ger en lätt umamiton som rundar av rätten.
Läs mer -
Paleobowl med kryddig köttfärs, stekt vitkål & morot och ruccolasallad
Paleo. En smakrik bowl med kryddig köttfärs, stekt vitkål och morot samt fräsch ruccola med citron. Smaksatt med ingefära, chili, thaibasilika och kokos aminos för en fräsch asiatisk känsla.
Läs mer -
Fiskpinnar med blomkålsmos och morotssallad
AIP. Fiskpinnar på torskrygg med krämigt blomkålsmos och morotssallad med citron. Fiskpinnarna får sitt fras från panering med potatismjöl och steks i smakneutral kokosolja för bästa resultat.
Läs mer -
Ugnsbakad torskrygg med frästa blandande grönsaker och sparris
Paleo. Ugnsbakad torskrygg med örtig ghee serveras på en bädd av stekta wokgrönsaker, paprika och sparris. En fräsch och smakrik rätt med mild syra och smörig fyllighet.
Läs mer -
Kalvköttbullar i citrussås med stekt fänkål och lök
AIP. Kalvköttbullar med rosmarin, citrussås med kokos aminos och till det stekt fänkål och lök. En god och näringsrik rätt med friska smaker
Läs mer -
Currygryta med kycklingfärs, grönsaker och kikärtor
Paleo. Mustig currygryta med fräst kycklingfärs, paprika, ärtor, kikärtor, bönor, morötter och lök.
Läs mer -
Frukostförslag med kycklingbiff, ägg, sallad och paprika
Paleo. Förslag på en god och mättande frukost: kycklingbiff, ägg, sallad och paprika. Biffarna är smaksatta med chili, paprika och koriander för extra god smak.
Läs mer -
Kycklingbiffar med citronzest, rosmarin, vitlök och ugnsrostade rotsaker
AIP. Saftiga biffar på kycklingfärs, smaksatta med vitlök, citronzest och rosmarin. Ät tillsammans med ugnsrostad rödbeta och sötpotatis och lite bladsallad.
Läs mer -
Salladsbowl med kallrökt lax, vinägrett och ugnsrostad lök, vitlök, palsternacka och morötter
AIP. Fräsch salladsbowl med kallrökt lax och syrlig vinägrett på en bädd av blandsallad, rostade palsternackor och morötter. Rostad lök och vitlök förhöjer smakerna.
Läs mer -
Färsgryta med bambuskott och zucchini
AIP. En smakrik färsgryta med bambuskott, lök, vitlök, ingefära och oregano, serverad på strimlad zucchini
Läs mer -
Sallad med stekt ryggbiff, nypotatis, padrons och bifftomater
Paleo. En sallad med stekt ryggbiff, nypotatis, bifftomater, blandsallad och stekta padrons. Serveras med en dressing av avokadoolja och citron.
Läs mer -
Smashburgare med lökringar i salladswrap
AIP. Smashburgare med saltgurka, stekt lök och vitlök i salladswrap. Här använder vi en teknik där tunna lökringar pressas direkt i stekpannan och en färsboll trycks ovanpå. Resultatet blir en saftig burgare med karamelliserad lök undertill och härligt krispig yta.
Läs mer -
Gul curry med lövbiff, lök, ananas och avokado
AIP. En mild och smakrik gul curry med nötkött, ananas och kokosmjölk. Kryddad med ingefära, gurkmeja och lime. God att servera med en halv avokado eller blomkålsris.
Läs mer -
Soppa på sötpotatis, morötter, ingefära och räkor
AIP. Mixad och len soppa på sötpotatis, morot och med ett sting från ingefära. Toppa soppan med en handfull räkor och ät gärna ett AIP-bröd till.
Läs mer -
Kålpudding i ugn
AIP. Kålpudding i ugn med kokosmjölk – en god och mättande rätt där köttfärsen tillsammans med grönsakerna gör den till en komplett måltid. Servera gärna med lingon och lite sallad vid sidan om.
Läs mer -
Indisk kyckling med ugnsrostade rotsaker och raita (röra med gurka och mynta)
AIP. Indisk kyckling med rostade rotsaker och röra med kokosgrädde, citron, gurka och mynta (raita). Behändigt att göra då rotsaker och kyckling tillagas på samma plåt i ugnen.
Läs mer -
Entrecote, sparris, potatisstomp med pepparrot och skysås
Paleo. Stekt entrecote med smakrikt potatisstomp med pepparrot. Gör en god skysås med lite rödvinsvinäger och servera exempelvis med lättstekt sparris till.
Läs mer -
Hamburgare och wokgrönsaker med benbuljong och koriander
Paleo. Enkla hamburgare på nötfärs med bara salt och peppar. Servera med stekta wokgrönsaker på påse och tillför extra näring med benbuljong (bra aminosyror) i pulverform och näringsjäst (B-vitaminer).
Läs mer -
Vit fisk med falsk vitvinssås, rom, gräslök samt lättstekt sparris och broccoli
AIP. Fisk som tillagas direkt i den goda falska vitvinssåsen. Med rom och gräslök blir rätten extra festlig. Servera med lättstekt sparris och broccoli.
Läs mer -
Stekt kycklingfärs med koriander, kokosmjölk, morötter och ärtor
Paleo. En enkel rätt med stekt kycklingfärs, ärtor, lök och morötter med goda asiatiska smaker av koriander, kokosmjölk och citron.
Läs mer -
Örtspäckade köttfärspuckar med rostad sötpotatis, broccoli och oreganosås
AIP. Små biffar av nötkött fyllda med vitlök och hackad färsk oregano som tillagas smidigt i ugn tillsammans med delad sötpotatis. Servera med lättkokt broccoli och en sås med smak av oregano.
Läs mer