-
Köttfärsröra med lök, svamp & sötpotatisnudlar
AIP. Mild köttfärsröra med karamelliserad lök, schalottenlök, tunt skivade champinjoner och vitlök, serverad med lättkokta sötpotatisnudlar och gurka vid sidan.
Läs mer -
Curry-kycklingplåt i ugn med rotselleri, morot och lök
AIP. En enkel ugnsplåt med kyckling, rotfrukter och purjolök kryddad med en mild AIP-curry av bland annat gurkmeja och ingefära. Allt lagas på samma plåt för att underlätta i köket och serveras med en frisk sallad av gurka, purjolök, äpple och hjärtsalladblad.
Läs mer -
Krämig nötfärsröra med ugnsrostad potatis och gröna ärtor
Paleo. En fyllig och god nötfärsröra där kokosmjölk möter en mild syra från rödbetsvinäger och en frisk ton av citrongräs. Serveras med krispigt rostad potatis och kokta gröna ärtor.
Läs mer -
Mini-gratänger med spenat och sallad på fänkål och avokado
Paleo. Gratänger med spenat och kryddor som ger fin smak. Serveras tillsammans med en sallad på fänkål och avokado i en frisk citron- och vinägrett. Passar bra som frukost eller lättare lunch.
Läs mer -
Räkröra med rödlök, citron, dill och rom
AIP. Räkröra med mosad kokt blomkål, dill, citron och som toppas med regnbåglaxrom! Fantastiskt god som mindre förrätt eller festsnitt.
Läs mer -
Kycklinglår med sötpotatis- och zucchinigratäng
AIP. En mild och smakrik ugnsrätt där saftiga kycklinglårfiléer tillagas tillsammans med en len gratäng på sötpotatis, zucchini och kokosgrädde. Allt lagas i en enda form – enkelt, näringsrikt och perfekt till vardag eller helg.
Läs mer -
Asiatiska köttbullar med sås, spenat och broccoli
AIP. Saftiga köttbullar med smak av koriander, ingefära och kokosaminos som får puttra i en krämig, syrlig brunsås. Serveras med lättstekt spenat och broccoli.
Läs mer -
Kycklingtacos med guacamole och krispiga grönsaker
AIP. Mjuka AIP-wraps fyllda med stekt kyckling, guacamole och krispigt strimlade grönsaker. En fräsch och lätt rätt med härliga lime- och örttoner. Detta recept är för 1 portion och ger 2 tacos. Dubbla om du vill ha 2 portioner.
Läs mer -
Ugnsbakad kycklinggratäng med broccoli, citron och rosmarin
Paleo. En krämig och smakrik gratäng med kycklingfärs, kokosmjölk och citron – toppad med broccoli och rosmarin. En enkel och näringsrik rätt som passar perfekt till vardag eller helg.
Läs mer -
Kycklingbiffar med ingefärsfrästa grönsaker och broccoli
AIP. Saftiga kycklingbiffar med frisk smak av citron och koriander. Serveras med strimlade grönsaker och purjolök…
AIP. Saftiga kycklingbiffar med frisk smak av citron och koriander. Serveras med strimlade grönsaker och purjolök frästa med vitlök och ingefära, samt lättkokt broccoli för en färgglad, näringsrik måltid.
Läs mer -
Rödbetssoppa med lime och ingefära
AIP. En len och färgstark soppa där sötman från rödbetor möter frisk lime och mild hetta från ingefära. Toppa med riven rödbeta och färska örter för fräschhet och vacker färg.
Läs mer -
Krämig wok med sötpotatis, svamp och lövbiff samt krispig pak choi
AIP. Krämig wok med lövbiff, sötpotatis och skogschampinjoner i en mild kokosbaserad sås med syrlig ton av lime. Krispig pak choi ger fin kontrast.
Läs mer -
Het kycklingwok med grönsaker och cashewnötter
Paleo. Het kycklingwok med färgstarka grönsaker och knapriga cashewnötter. Smakerna från chili, ingefära och kokos aminos ger rätten en fin balans mellan hetta och sötma.
Läs mer -
Kyckling i senapssås med broccoli, rostade pumpafrön och timjan
Paleo. Kyckling med senapssås! Krämig och smakrik kycklingrätt där senap, kokosmjölk och timjan skapar en rund och aromatisk sås. Serveras med fräsch broccoli och knapriga pumpafrön som ger fin textur.
Läs mer -
Torskrygg i ugnsknyte med morötter och sparris
AIP. En enkel och fräsch fiskrätt där torskrygg tillagas i ugn tillsammans med förkokta morötter, sparris, salladslök, örtkryddor och olivolja. Allt tillagas i två ugnsknyten som placeras på en långpanna eller i en stor ugnsform.
Läs mer -
Kokospanerad kycklinglårfilé med ugnsbakad sötpotatis och avokadosallad
AIP. Saftig kyckling panerad i kokos och kryddor, serverad med sötpotatisklyftor och en fräsch avokadosallad. Kycklingen och sötpotatisen tillagas samtidigt i ugnen – smidigt och tidsbesparande.
Läs mer -
Stekt lax med krämigt grönsaksris på morot och vitkål
AIP. En fräsch, smakrik rätt där grönsakerna hackas till “ris” och steks med ingefära, kokos aminos och gurkmeja. Laxen får en fin balans genom lite rödvinsvinäger i pannan.
Läs mer -
Kyckling med ananas- och teriyakisås
AIP. En söt-syrlig kycklingrätt där ananas och morötter karamelliseras lätt med kokos aminos och får en härlig smak tillsammans med kyckling och blomkålsris smaksatt med gurkmeja.
Läs mer -
Inkokt lax med dill, stomp på potatis och morötter samt tomat- och gurksallad
Paleo. Saftig lax som först sjuds och sedan får svalna i ett kryddat ättikslag. Serveras kall med ett rustikt potatisstomp och en frisk tomatsallad.
Läs mer -
Lax i ugnsknyte med spenat, sötpotatis och purjolök
AIP. En mild och saftig laxrätt där fisken tillagas i ugnsknyte tillsammans med spenat, förkokt sötpotatis och purjolök. Dragon ger en fin örtig smak.
Läs mer -
Kalvschnitzel med potatismjöl- och jordmandelpanering, citron och rostad sötpotatis
AIP. Klassisk kalvschnitzel med en panering av potatismjöl och jordmandelmjöl. Serveras med ugnsrostad sötpotatis, citron och sallad.
Läs mer





