• Kanel- och ingefärskaka

    Muuums! Här är en supergod liten kaka som du enkelt slänger ihop med hjälp av bananer, mandelmjöl, kokosmjöl, fiberhusk och ägg. En av våra favoriter att bjuda på här hemma!

    • 30 minuter
    • 4 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    2 stbananer
    2 dlmandelmjöl
    2 mskkokosmjöl
    2 stägg
    1 tskfiberhusk
    1 tskbakpulver (valfritt)
    1 tskäkta kanel
    1 tskingefära

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananerna och blanda i övriga ingredienser

    2. 2)

      Bred ut smeten på ett bakplätspapper och kör i ungen i ca 20 minuter.

    3. 3)

      Skär upp kakan i fyrkanter och låt det svalna på ett galler. Klart!