• Bananpannkaka (Paleo)

    Bananpannkaka är så otroligt gott! Har du inte testat det ännu så rekommenderar vi verkligen att du gör det – perfekt till frukost, mellanmål eller som en nyttig efterrätt. Det här är ett klassiskt recept med bara ägg och banan. Smaksätt gärna med kanel och servera tillsammans med skivad banan och färska bär som gör det där lilla extra.

     

    Receptet är gjort enligt paleokost och är fritt från gluten, mejeriprodukter och socker.

     

     

    • 20 min
    • 1 portion
    • Lätt

    Ingredienser

    1banan
    2ägg
    1 mskkokosolja
    1 nypahavssalt
    äkta kaneltill servering (valfritt)

    Gör så här:

    1. 1)

      Mosa bananen med en gaffel. Vispa ihop med äggen, salta.

    2. 2)

      Stek i rikligt med kokosolja på medelvärme. Det tar tid, så ha lite tålamod innan du vänder pannkakan. Denna sats räcker till två mindre eller en stor pannkaka.

    3. 3)

      Pudra kanel över vid serveringen och ät gärna tillsammans med blåbär och skivad banan .