• Fläskpannkaka paleo

    Superenkel fläskpannkaka som du fixar i ett nafs.

    • 25 minuter
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    3 stÄgg
    1/2 mskFiberhusk (krossade psylliumfrön)
    Några skivorPancetta, ekologisk bacon som du tärnar
    LiteSalt
    1/2 dlMandelmjölk eller kokosmjölk

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ihop fiberhusk, "mjölk" och ägg. Låt stå och svälla i 5 minuter.

    2. 2)

      Bryn fläsket knaperstekt under tiden.

    3. 3)

      Ta en bredare stekpanna eller en mindre ugnsform, smörj lite och häll i äggsmeten. Fördela fläsket och kör i ungnen på 175 grader i ca 15 minuter.

    4. 4)

      Kolla av pannkakan då och då så du inte bränner den. Servera med rårörda lingon (lingon och lite ekologisk honung) och lite babyspenat eller rivna morötter.