Meny

Swedish Paleo - AIP-Veckomeny: vegetariskt

AIP-Veckomeny: Vegetariskt

Dessa veckomenyer passar dig som vill äta den antiinflammatoriska autoimmuna kosten (AIP) enligt vegetarisk kosthållning.

Vegetariska veckomenyer med autoimmun kost

Är du vegetarian eller kanske känner för att ha en vecka med vegetarisk kost under tiden du äter den antiinflammatoriska autoimmuna kosten? I så fall fungerar dessa veckomenyer utmärkt för dig.

 

Översikt och inköpslistor ingår i veckomatsedeln som består av två veckor med frukost, lunch, mellanmål och middag.

 

Veckomenyerna sträcker sig över två veckor, och du får även rekommendationer på tillskott som krävs för att du ska må bra på en vegetarisk autoimmun kosthållning.

Några recept som ingår i menyerna:

Hur fungerar veckomenyn?

Gör det enkelt för dig

Middagar är alltid två portioner så du har lagad mat till lunchen dagen efter. Tack vare detta behöver du bara laga mat en gång om dagen!

Begränsad sötning

Studier visar att du når bättre hälsa fortare om du undviker för mycket fruktos. Därför har vi inte sötade efterrätter i våra veckomenyer, och med max 2-3 frukter per dag. Detta hjälper också dig som har problem med sötsug.

Inköpslistor

För att underlätta din vardag hittar du inköpslistor kopplade till recepten. Listorna kan du skriva ut så att du enkelt kan hålla koll på vad du har hemma och vad du behöver köpa till.

Inte medlem ännu?

Ta chansen och testa på vårt medlemskap helt kostnadsfritt i 14 dagar.

I medlemskapet får du ta del av: