-
Gelégodis med persika, äpple och kanel (AIP)
AIP. Gelégodis med smak av äppelpaj. Häll gelén i en pajform eller liknande och skär upp rutor till servering. Eller häll dem i små portionsformar.
Läs mer -
Baconsnacks med guacamole (AIP)
AIP. Krispigt bacon med guacamole. Perfekt snack som funkar bra som festmat eller tilltugg. Metoden att tillaga baconet i ugnen är smidigt och man får bacon med rätt krisp.
Läs mer -
Cheesecake på sötpotatis (AIP)
AIP. Den här falska cheesecaken är faktiskt väldigt lik en vanlig cheesecake i både smak och konsistens. Det är svårt att gissa på att fyllningen är gjord på sötpotatis om man inte vet om det innan. Även bottnen smakar likt vanlig digestivekexbotten.
Läs mer -
Pannacotta med röda bär (AIP)
AIP. Enkel pannacotta som innehåller mixade bär och lite mindre kokosmjölk. I det här receptet användes frysta bär.
Läs mer -
Paj med jordgubbsfyllning (AIP)
AIP. En enkel pajbotten med fyllning som smakar jordgubbar men som till största delen består av blomkål. Den här pajen går fort att göra, men den tjänar på att stå i frysen i minst en timma.
Läs mer -
Laxrullar med blancherad sötpotatis (AIP)
AIP. Laxrullar med blancherad sötpotatis och gurka. Snabba att göra och väldigt goda som festligt tilltugg, förrätt eller mellanmål.
Läs mer -
Kycklingbullar med thaismak (AIP)
AIP. Kycklingfärs kan kryddas ganska rejält och gifter sig bra med koriander och citron. Passar bra att grilla.
Läs mer -
Laxspett med citron och ingefära (AIP)
AIP. Laxspett som marinerat i citron, vitlök och ingefära. Dessa går bra att göra i ugnen, men vill du grilla dem så lägg dem på en liten plåt eller form och grilla indirekt på grillen så fastnar de inte.
Läs mer -
Hallonsorbet (AIP)
AIP. God avslutning på en middag, eller alternativ till glass. Tänk på att sorbet smälter fort, så gör direkt före servering.
Läs mer -
Tårta i tre lager med pannacotta (AIP)
AIP. Tårta som passar bra att frysa in! Botten är gjord på en kokosdeg, mellanskiktet innehåller bär och jordgubbssylt och översta lagret med pannacotta. Hela tårtan är klädd i chokladsås” på carob.
Läs mer -
Tartelette – paj med fyllning (AIP)
AIP. Pajer med tre olika sorters fyllning. En med sidfläsk och svamp, en med lax och spenat och en vegetarisk med morötter, svamp och lök.
Läs mer -
Dadlar virade i bacon (AIP)
AIP. Linda in dadlar i bacon och kör i ugnen tills baconet är genomstekt. Sältan från bacon ihop med de söta dadlarna är en fantastisk kombination.
Läs mer -
Chokladsås på carob (AIP)
AIP. Denna sås passar bra som ersättning till vanlig chokladsås. Carob är sött i sig själv så därför behövs bara lite honung. Såsen stelnar om du ställer den kallt, men det går bra att värma den så blir den lös igen.
Läs mer -
Citronfromage (AIP)
AIP. Syrlig och frisk efterrätt med citron. Går bra att göra i förväg och förvara i kylen.
Läs mer -
Dadelbollar (AIP)
AIP. Dessa bollar är enkla att göra och väldigt goda. Ha dem på en bricka eller tallrik i frysen och plocka fram strax innan de ska ätas. Variera smaken med olika bär. Lingon är till exempel syrligt och annorlunda.
-
Pannacotta (AIP)
AIP. Pannacotta på kokosmjölk blir riktigt gott. Variera med olika smaker. Det är gott med äkta vanilj eller citronjuice.