-
Mango-kokoskaka med citron och vanilj
AIP. Kall kokoskaka med mango, citron och vanilj. Mjuk i konsistensen och god att toppa med färsk frukt eller bär.
Läs mer -
Entrecote, sparris, potatisstomp med pepparrot och skysås
Paleo. Stekt entrecote med smakrikt potatisstomp med pepparrot. Gör en god skysås med lite rödvinsvinäger och servera exempelvis med lättstekt sparris till.
Läs mer -
Vit fisk med falsk vitvinssås, rom, gräslök samt lättstekt sparris och broccoli
AIP. Fisk som tillagas direkt i den goda falska vitvinssåsen. Med rom och gräslök blir rätten extra festlig. Servera med lättstekt sparris och broccoli.
Läs mer -
Oxfilé med AIP-bearnaisesås, broccoli och minimorötter
AIP. Lyxig rätt som passar till finare middag eller högtid. Oxfilé med falsk bearnaisesås, lättstekt broccoli och kokta minimorötter.
Läs mer -
Stekt marinerad tonfisk med mangosalsa och picklad rödlök
AIP. Färsk tonfisk marinerad i ingefära, lime och kokosaminos, snabbt stekt och skivad. Serveras med en fräsch mangosalsa och syrlig picklad rödlök.
Läs mer -
Ryggbiff med grönpepparsås och rostad potatis
Stekt ryggbiff (går lika bra med annan köttbit) med krämig grönpepparsås och ugnsrostade potatisar.
Läs mer -
Pannacotta på kokosmjölk med vanilj, lime och hallon
AIP. Ljuvligt god pannacotta med lime, hallon och vanilj. Med kokosmjölk och lite honung blir den naturligt söt, vilket matchar de syrliga hallonen fint.
Läs mer -
Skaldjursmix med stekt shiitake, salladslök och vitlök
AIP. Skaldjursmix med shiitake, salladslök, pressad citron, kokos aminos och vitlök. Perfekt som en liten förrätt och det här receptet går snabbt att göra.
Läs mer -
Kalvschnitzel med coleslaw
AIP. Schnitzel på kalvfilé som paneras med en AIP-mjölblandning. Stek i olivolja eller smakneutral kokosolja och servera med vår egna coleslaw.
Läs mer -
Kammusslor med blomkålspuré och romsås
AIP. Festlig förrätt med stekta kammusslor, blomkålspuré och en smakrik sås som innehåller rom från regnsbågslax.
Läs mer -
Kammusslor eller pilgrimsmusslor med shiitake, salladslök och citrussås
AIP. Ljuvligt god förrätt med kammusslor. Servera med stekt salladslök och shiitake. För god smak steker du allt i blandning av avokadoolja, citron, apelsin och kokos aminos.
Läs mer -
Jordgubbspaj
AIP. Jordgubbspaj med pajdeg på kassavamjöl och jordmandelmjöl. Ät som den är eller med AIP-vaniljsås som du enkelt gör med lite vanilj och kokosgrädde.
Läs mer -
Ryggbiff med avokadokräm, grillad blomkål, sötpotatisstrips och sparris
AIP. Stekt ryggbiff med avokadokräm, grillad blomkål, sötpotatisstrips och sparris. Det är gott att steka och ösa biffen med vitlök och timjan och låta den gå klar i ugnen till ca 55-59 grader (medium rare) 60-65 grader (medium) eller 70 grader (well done).
Läs mer -
Kalkonfärsburgare med glaze-sås, friterad salvia och grönsaker
AIP. Hamburgare med lök och persilja samt lite potatismjöl som du serverar med en sås på reducerad kokos aminos, lättstekt sparris, broccoli, selleri och morot.
Läs mer -
Kaka med carob, dadlar, kokosmjöl och banan
AIP. ’Chokladkaka’ på carob, dadlar och banan blir en god efterrätt tillsammans med vispad kokosgrädde. Köp t ex Reneé Voltairs vispbara kokosgrädde på konservburk.
Läs mer -
Vaniljpannacotta med kräm på mango och passionsfrukt
AIP. Pannacotta med vanilj som är gjord på kokosgrädde blir söt och len. Den passar perfekt ihop med en lite syrlig kräm på mango och passionsfrukt.
Läs mer -
Snittar på våffla med lax/rom, rödlök och kall dillsås
AIP. Munsbitar gjorda av våfflor toppade med antingen lax eller stenbitsrom tillsammans med rödlök, dill och kall dillsås.
Läs mer -
Charkbricka med oliver, lax, prosciutto, grönsaksstavar, dippsås och zuchhiniost
AIP. Charkbricka med AIP-godkända ingredienser. Zucchiniost, dippröra, varmrökt lax, prosciutto, oliver och stavar på selleri, gurka och morot. Gott till fest såväl som lite lyxigare vardag.
Läs mer -
No-jito – alkoholfri mojito med mynta, lime och honung
AIP. Festlig alkoholfri mojito som är läskande och snygg. Vi kallar den när för No-jito och den innehåller mynta, lime och lite honung.
Läs mer -
Gurkbåtar med krämig röra på varmrökt lax, rädisor, kokosmjölk, citron och dill
AIP. Gurksnittar med röra på varmrökt lax, citron, dill, hackade rädisor och lite kokosmjölk. Perfekta som förrätt eller gott tilltugg.
Läs mer -
Laxtartar med grapefrukt, äpple och lök
AIP. Lax tartar med grapefrukt. En liten lyxig men väldigt enkel förrätt gjord på färsk lax som marinerar och tillagas i lime- och grapefruktjuice. Till det tärnat äpple, gul lök, grapefrukt och tunt skivad salladslök.
Läs mer