Eva-Lenas brownie med svarta bönor (paleo)

  Paleo. Goda chokladbrownies som är gjorda med svarta kokta bönor. Receptet från Eva-Lena, en medlem i klubben. Den serveras med färska bär.

  Läs mer

  Carob-chokladrutor (AIP)

  AIP. Till fikat passar det bra med carob-chokladrutor. Glasyren består av avokado, carobpulver och kokosolja. En riktigt god efterrätt.

  Läs mer

  Nachochips med tillbehör (Paleo)

  PALEO. Klassisk taco-middag med nachochips. Ladda bordet med klassiska tillbehör som köttfärs med egna tacokryddor, guacamole, salsa, hackad lök, picklade grönsaker och sallad. Recept från Annika Sjöö.

  Läs mer

  Äppelpaj med bärtäcke (AIP)

  AIP. Äppelpaj med bärtäcke som blir saftig tack vare vaniljsåsen. Använd vilka bär som helst. Vi valde björnbär.

  Läs mer

  Jordgubbshjärtan (AIP)

  AIP. Jordgubbshjärtan gjorda i vaniljhjärtanformar och fyllda med fluffig jordgubbsgrädde.

  Läs mer

  Chokladpannacotta (AIP)

  AIP/PALEO. Chokladpannacotta! Superduperenkel på bara TRE ingredienser. Släng ihop i ett nafs och avnjut till fikat. Du kan antingen välja kako (paleo) eller carob (AIP) till pannacottan. Vi har valt att inte söta den med någonting för att göra den så nyttig som möjligt. Men naturligtvis kan man ha en tsk honung i om man vill. Avnjut med skivad banan eller bär.

   

  Läs mer

  Rödbetsdrink (AIP)

  AIP/PALEO. Rödbetor är bra för blodtrycket och bra när man ska ladda inför träning. Gör din egen rödbetsjuice.

  Läs mer

  Smörgåstårta (paleo)

  PALEO. Denna smörgåstårta är som en dröm. Saftigt god med hembakat bröd. Baka formfranskan som ingår i receptet. Franskan hittar du under bröd. Receptet är från Birgitta Höglund. Majonnäsen är gjord på mild olivolja och finns under såser och tillbehör.

  Läs mer

  Citronmuffins (paleo)

  PALEO. Muffins som du snabbt slänger ihop och ljuvligt goda med en fräsch citronsmak. Köp ett bra cassavamjöl, t ex från Dorimax.se.

  Läs mer

  Mjuk carobkaka – med jordgubbar (AIP)

  AIP/PALEO. Enkla smakrika mjuka carob-kakor som man gör i muffinsformar. Istället för ägg används en halv avokado. Detta gör kakan mjuk och krämig i mitten. Servera med färska bär som tex jordgubbar eller hallon och eventuellt en klick kokosgrädde eller AIP-glass.

  Läs mer

  Morotskaka med frosting (AIP)

  AIP./PALEO. Morotskaka med frosting. Receptet innehåller kokossmör, något man kan göra själv om man inte hittar det. Riv morötterna fint eller grovt beroende på vilken konsistens du vill ha. De blir lite saftigare med finrivna morötter.

  Läs mer

  Bärtårta med gelé (AIP)

  AIP/PALEO. Bärtårta med geléöverdrag med klassiska smaker av blåbär och jordgubbar.

  Läs mer

  Pizza mini (AIP)

  AIP/PALEO. Pizza med mycket smak som helst görs i portionsstorlek. Kassavamjöl är ett nyttigt alternativ till vetemjöl och innehåller mineraler som zink, magnesium, koppar och järn.

  Läs mer

  Äpplen i ugn med kanelvisp (AIP)

  AIP/PALEO. Ljumma ugnsbakade äpplen serverade med en egen variant på vaniljsås – kanelvisp. Vispa kokosgrädden fluffig eller servera den ovispad, då blir den mer som en sås.

  Läs mer

  Hallontårta med krämig fyllning (AIP)

  AIP. Hallon ger en fräsch smak till den här tårtan i tre olika lager.

  Läs mer

  Bärglass med banan (AIP)

  AIP. Till den här glassen passar lite syrliga bär, som t ex svart vinbär. Det är även gott med mixad fryst bärblandning med jordgubbar, hallon och blåbär. Bananen ger sötning och lite gelatin i glassen gör den krämig.

  Läs mer

  Bananfikabröd (AIP)

  AIP. Goda små fikabröd med smak av banan och kokos. Enkla att göra.

   

   

  Läs mer

  Bakelse med jordgubbar och kokosgrädde (AIP)

  AIP. Minibakelser med kaka, jordgubbar och kokosgrädde.

  Läs mer

  Gelétårta med nötbotten och jordgubbar (Paleo)

  PALEO. Jordgubbstårta med gelé och en söt nötbotten gjord på malda hasselnötter. I receptet i vår instruktionsfilm utgår vi från en mini-form, men här är det en normalt stor pajform som gäller.

  Läs mer

  Bananmuffins med bär (AIP)

  AIP. Saftiga muffins fyllda med bär. Här byter vi ut ägget mot ett gelatinägg.

  Läs mer

  Körsbärsglass (AIP)

  AIP. Körsbärsglass. Med glasspinneformar kan man göra mängder av varianter på goda glassar. Körsbär och vanilj är en god kombination men det går bra att använda andra sorters bär till glassen, t ex hallon, blåbär eller jordgubbar.

  Läs mer