Bakelse med jordgubbar och kokosgrädde (AIP)

    AIP. Minibakelser med kaka, jordgubbar och kokosgrädde.

    Läs mer

    Gelétårta med nötbotten och jordgubbar (Paleo)

    PALEO. Jordgubbstårta med gelé och en söt nötbotten gjord på malda hasselnötter. I receptet i vår instruktionsfilm utgår vi från en mini-form, men här är det en normalt stor pajform som gäller.

    Läs mer

    Bananmuffins med bär (AIP)

    AIP. Saftiga muffins fyllda med bär. Här byter vi ut ägget mot ett gelatinägg.

    Läs mer

    Körsbärsglass (AIP)

    AIP. Körsbärsglass. Med glasspinneformar kan man göra mängder av varianter på goda glassar. Körsbär och vanilj är en god kombination men det går bra att använda andra sorters bär till glassen, t ex hallon, blåbär eller jordgubbar.

    Läs mer

    Cheesecake på sötpotatis (AIP)

    AIP. Den här falska cheesecaken är faktiskt väldigt lik en vanlig cheesecake i både smak och konsistens. Det är svårt att gissa på att fyllningen är gjord på sötpotatis om man inte vet om det innan. Även bottnen smakar likt vanlig digestivekexbotten.

    Läs mer

    Paj med jordgubbsfyllning (AIP)

    AIP. En enkel pajbotten med fyllning som smakar jordgubbar men som till största delen består av blomkål. Den här pajen går fort att göra, men den tjänar på att stå i frysen i minst en timma.

    Läs mer

    Hallonsorbet (AIP)

    AIP. God avslutning på en middag, eller alternativ till glass. Tänk på att sorbet smälter fort, så gör direkt före servering.

    Läs mer

    Tårta i tre lager med pannacotta (AIP)

    AIP. Tårta som passar bra att frysa in! Botten är gjord på en kokosdeg, mellanskiktet innehåller bär och jordgubbssylt och översta lagret med pannacotta. Hela tårtan är klädd i chokladsås” på carob.

    Läs mer

    Tartelette – paj med fyllning (AIP)

    AIP. Pajer med tre olika sorters fyllning. En med sidfläsk och svamp, en med lax och spenat och en vegetarisk med morötter, svamp och lök.

    Läs mer

    Citronfromage (AIP)

    AIP. Syrlig och frisk efterrätt med citron. Går bra att göra i förväg och förvara i kylen.

    Läs mer

    Pannacotta (AIP)

    AIP. Pannacotta på kokosmjölk blir riktigt gott. Variera med olika smaker. Det är gott med äkta vanilj eller citronjuice.

    Läs mer