• Fira påsk med läkande AIP-kost

  Påsken är en högtid som förknippas med glädje, vår, äggletning, umgänge med nära och kära – och så givetvis massor av god mat och godis!

   

  Och i tider som dessa kan det verka lite extra utmanande att planera ihop en meny som är anpassad efter den läkande AIP-kosten. Därför har vi listat några bra tips:

   

  • Handla gärna tre dagar i förväg. Detta innebär att du har gott om tid på dig att planera och på så sätt undviker stress och känslan av att det är lite övermäktigt.
  • Gör gärna alla efterrätter och godis två eller tre dagar före påskafton (eller ännu tidigare).
  • Lägg lite extra pengar på bra kvalitet. Köp gärna frigående eller ekologisk kyckling, vildfångad lax och svenskt lammkött. För att få ner priset så kan det löna sig att kika runt lite. De flesta av de större matbutikerna brukar fylla sina butiker med kött, fisk och fågel av bra kvalitet kring högtiderna. Titta gärna igenom annonsblad och sök online efter bra klipp.

   

  Vi har även skapat en e-bok med 14 goda AIP-recept på förrätter, huvudrätter och efterrätter som passar perfekt till påskbordet. E-boken är helt gratis att ladda ner för dig som är medlem, och är du inte redan medlem är du varmt välkommen att testa på 14 dagar helt gratis.

   

  Påsk med AIP 2022 omslag

  Den här lilla e-boken innehåller 14 goda påskrecept som är godkända enligt den läkande AIP-kosten. E-boken finns att hämta gratis för dig som är medlem och innehåller bland annat recept på bounty-bollar med kokos och lime, kola med apelsinsmak, sötpotatisbiffar med varmrökt lax, grönkålsbiffar med räkor, laxtartar med avokado och pepparrot, laxrullar med gurka, ”färskost” och avokado, och mer!

   

  Klicka här för att hämta E-boken (Medlem)

  Taggar:

  Kommentarer

  Prenumerera
  Notifierat av
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments