Gul selleri, gurkmeja och ananasjuice (AIP)

  AIP. Gul selleri- och gurkmejajuice med ananas! Denna juice är fylld med antioxidanter och vitaminer och passar bra till frukost eller som lätt mellanmål.

  Läs mer

  Grön kickass juice (AIP)

  AIP. En grön juice som smakar mycket persilja. Den innehåller ingen sötning alls så den är för dig som gillar grönsaksjuicer. Med både citron, selleri, kollagen och persilja får du en riktigt uppiggande juice som sätter fart på kroppen – en riktig kickass juice. (Juicen på bilden är i shots-glas)

  Läs mer

  Juice med c-vitaminboost (AIP)

  AIP. Här är en C-vitaminbomb till juice. En riktigt nyttig juice med många ingredienser: blåbär, citron, äpple, apelsin, ingefära, gurkmeja och banan! Mixa med isbitar så får du en kall och god dryck.

  Läs mer

  Lime och ingefäradryck (AIP)

  AIP. Ladda batterierna med en rivig shot på lime, ingefära och äpple. Full med antioxidanter och C-vitamin.

  Läs mer

  Synbiotisk juice med kiwi, sparris och apelsin (AIP)

  AIP. Synbiotika är när man blandar både pre- och probiotika. I den här juicen blandar vi i en probiotika-kapsel med sparris som är prebiotisk, det vill säga fiberrik mat åt goda bakterier.

  Läs mer

  Broccoli- och sellerijuice med banan och äpple (AIP)

  AIP. En mättande juice med ångad broccoli och selleri. Ångar du dessa grönsaker innan du mixar dem får du en mjukare smak. Banan och äpple gör den lite sötare också.

  Läs mer

  Sellerijuice med gurkmeja (AIP)

  AIP. Sellerijuice med gurkmeja, ingefära och frysta hallon. Fräsch och lite bitig smak. Laddad med antiinflammatoriska egenskaper.

  Läs mer

  Superjuice på granatäpple och rödbeta (AIP)

  AIP. Superjuice med extra läkande gurkmeja, ingefära, rödbeta och granatäpple. Väldigt fräsch och med en halv citron blir den frisk i smaken.

  Läs mer

  Juice med granatäpple och hallon (AIP)

  AIP. En syrlig och fräsch juice med nyttigt granatäpple som innehåller massor av antioxidanter.

  Läs mer

  Sellerijuice med äpple (AIP)

  AIP. God och nyttig juice på selleri med äpple. Innehåller bra prebiotika (mat till de goda bakterierna) och mycket antioxidanter.

  Läs mer

  ANTIINFLAMMATORISK SHOT (AIP)

  AIP. En antiinflammatorisk shot med massor av vitaminer och antioxidanter. Det här receptet bygger på fyra råvaror som motverkar inflammation och stöttar immunsystemet.  Ta en shot till frukost så får du den bästa starten på dagen.

  Läs mer

  Ananas- och banansmoothie (AIP)

  AIP. Ananas- och banansmoothie med avokado och ingefära! Extra nyttig är den då vi har hällt lite kollagenpulver och gurkmeja i också.

  Läs mer

  vitaminsmoothie med avokado (AIP)

  AIP. Smoothie full av vitaminer och bra fett. Persilja, ingefära, citron och gurkmeja gör den extra läkande. Kokosolja och avokado bidrar med nyttigt fett och gör den mättande.

  Läs mer

  Avokadosmoothie (AIP)

  AIP. En mättande och god smoothie med lite sting av ingefära. Passar bra som start på dagen.

  Läs mer

  Bärsmoothie med banan (AIP)

  AIP. Smoothie med klassiska smaker – blåbär, hallon och banan. Om du vill kan du ha i en skvätt äppelcidervinäger och lite ingefära.

  Läs mer

  Banansmoothie med kollagen och ingefära (AIP)

  AIP. En söt, mättande och god smoothie med lite sting av ingefära. Kollagenpulver bidrar med bra aminosyror för tarm, hår, hud och naglar.

   

  Läs mer

  Lingonsmoothie (AIP)

  AIP. Lingon är ett superbär och kan även blandas ner i en god smoothie.

  Läs mer

  Morotsjuice med ingefära (AIP)

  AIP. Morotsjuice med ingefära och pressade apelsiner. Enkelt, gott och nyttigt. Det du behöver är en bra mixer om du använder råa morötter. Det går annars bra att ånga/koka morötterna lite mjuka innan du mixar juicen.

  Läs mer

  Lassi – mangodryck (AIP)

  AIP. Lassi är en traditionell dryck från Indien. Här har vi gjort om den till AIP och även agt till kollagenpulver och gurkmeja för att göra den extra nyttig.

  Läs mer

  Kall Chokladsmoothie (AIP)

  AIP. När man äter enligt det autoimmuna protokollet utgår kakao. Men det går att ersätta med carobpulver som har en smak av kola/kakao. Här har vi laddat vår chokladsmoothie med MCT-olja (nyttig kokosolja som ger extra energi) och kollagenpulver. Det som gör den så där tjock och krämig är avokado. Iskall blir den med hjälp av isbitar.

  Läs mer