Köttgryta med kycklinglever (AIP)

  AIP. Köttgryta med mustig smak gjord på grytbitar av nötkött. Valfritt alternativ är att lägga till kycklinglever sist, vilket är särskilt nyttigt för dig som äter enligt autoimmun kost.

   

  Läs mer

  Kycklinggryta med purjolök och morötter (AIP)

  AIP. Mustig kycklinggryta med krämig purjolök, morot, gul lök och massor av persilja. Genom att försteka allt får man fram smakerna. Sedan får grytan puttra i ugnen i 30 minuter.

  Läs mer

  Sötpotatissoppa med kyckling (AIP)

  AIP. En matig soppa med bitar av sötpotatis. Lägg i strinlad kyckling för extra protein eller ät den som en vegetarisk soppa. (Uteslut chili vid AIP).

  Läs mer

  Soppa på rostad blomkål och fänkål (AIP)

  AIP. En krämig och smakrik soppa. Genom att rosta grönsakerna i ugnen får soppan en djup och nötig smak.

  Läs mer

  Thaigryta med nötkött (AIP)

  AIP. En riktigt mustig gryta med grytbitar som får koka länge tillsammans med kålrot, morötter och massor av kryddor från det asiatiska köket. Receptet är baserat på 1 kg grytbitar och det räcker till 5-6 portioner. Denna gryta passar bra att frysa in.

  Läs mer

  Kyckling med svamp och kål i ugn (AIP)

  AIP. En rätt som sköter sig själv i ugnen. Bryn kycklingen runt om innan du lägger den tillsammans med kål , kokosmjölk och svamp i en långpanna eller form. Krydda med färsk timjan.

  Läs mer

  Kycklinggryta med brysselkål och svamp (AIP)

  AIP. En smakrik gryta med kycklingbitar, brysselkål och svamp. Krydda med citrongräs och gurkmeja. Om du återintroducerat paprika kan du använda paprikapulver.

  Läs mer

  Thaikycklinggryta (AIP)

  AIP. En mild gryta med smaker från det thailändska köket. Ät som den är eller med blomkålsris eller sötpotatisstrips till.

  Läs mer

  Oxsvansragu (AIP)

  AIP. Långkok med rotsaker, vitkål och oxsvans ger en fantastiskt mustig ragu. Köttet faller av benen (som du kan fortsätta att koka benbuljong på).

  Läs mer

  Köttgryta (AIP)

  AIP. En mustig gryta som tjänar på att stå länge och koka ihop. Använd gärna köttfond eller grönsaksfond som bas. Recept finns under såser och tillbehör. Köttet kan vara t ex högrev eller fransyska.

  Läs mer

  Kycklinggryta (AIP)

  AIP. Massor av grönsaker, massor av smak. Med kycklingfiléer som kokas med och sedan strimlas upp u grytan.

  Läs mer

  Kycklinggryta med grönsaker (AIP,Paleo)

  AIP/PALEO. En mustig gryta där hemligheten är att man fräser lök och kryddor först och sedan låter man grytan puttra länge för att få en djup smak. Stek och lägg i kyckling sist. Det går bra att äta den vegetarisk också.

  Läs mer

  Kycklingwok med gurkmeja (AIP,Paleo)

  AIP/PALEO. Smakrik kycklingwok med gurkmeja, kokosmjölk, lime och persilja. Basen i woken består av strimlad vitkål som får fräsa ihop med vitlök och svamp.

  Läs mer

  Högrevsgryta med lever (AIP,Paleo)

  AIP/PALEO. Gör en god högrevsgryta och blanda i lever på slutet för extra näring. Lever från ungnöt eller kalv är fullproppad med folat, vitamin A och B12. Låt grytan puttra länge för ett mört kött.

  Läs mer