Jordgubbsglass (AIP)

  AIP. En jordgubbsglass utan glassmaskin. Denna glass kräver ganska mycket arbete för att bli mjuk och god. Men det är värt besväret!

  Läs mer

  Glass med karamelliserad banan (AIP)

  AIP. En söt och god glasspinne med banan som fått karamelliseras i ugn tillsammans med kokossocker. Receptet är för fyra glassar.

  Läs mer

  Mintglass på avokado (AIP)

  AIP. Med kokosgrädde, banan och avokado får du en sammetslen mintglass. Smaksätt med några droppar pepparmyntsolja. Den gröna färgen har du redan från avokadon.

  Läs mer

  Mjukglass AIP med chokladsmak

  AIP. Mjukglass med smak av choklad. AIP-okej med carob istället för kakao. prova med olika smaksättningar – jordgubbar, hallon, citron etc.

  Läs mer

  Isglass på vattenmelon (AIP)

  AIP. Superenkelt recept som egentligen bara är mixad vattenmelon som man fryser in som isglass. Variera med andra melonsorter.

  Läs mer

  Pistageglass (paleo)

  PALEO. Gör din egen pistageglass! Det tar lite tid utan glassmaskin då man får röra om i glassen ett par gånger när man fryser in den. Sötad med honung och gjord på kokosgrädde, pistagemassa och äggulor.

  Läs mer

  Rabarberglass (AIP)

  AIP. Den syrliga smaken i rabarbern gör att detta smakar lite som yoghurtglass.

  Läs mer

  Vaniljglass (paleo)

  PALEO. Vaniljglass som innehåller äggula för att få en krämig smak. Om du vill göra en AIP-variant utesluter du bara ägget. Gott med jordgubbar eller passionsfrukt till.

  Läs mer

  Bärglass med banan AIP

  AIP/PALEO. Till den här glassen passar lite syrliga bär, som t ex svart vinbär. Det är även gott med mixad fryst bärblandning med jordgubbar, hallon och blåbär. Bananen ger sötning och lite gelatin i glassen gör den krämig.

  Läs mer

  Mangoglass med kanel AIP

  AIP/PALEO. Mango och kokosmjölk gör den här glassen söt och god. Lite kanel i ger extra smak, men det går bra att utesluta.

  Läs mer