Grillad ananas med limehonung (AIP)

  AIP. Grillad ananas blir väldigt söt. Därför passar det gott med lime till. Lite extra festligt blir det med limehonung.

  Läs mer

  Koreansk galbi – grillat kött (AIP)

  AIP. Koreansk BBQ – Galbi – är stort i USA, men inte lika vanligt här i Sverige. Det är synd för det är himla gott. Här är ett recept som är anpassat efter AIP. Mixat päron i marinaden är kännetecknande för galbi. Servera med valfritt tillbehör. T ex en beamajo (paleo dock) gjord på avokadoolja, ägg, citron, salt och dragon.

  Läs mer

  Kycklingsteak med örtmarinad (AIP)

  AIP. Det finns en ny kycklingprodukt i kyldisken som kallas kycklingsteak. (Kronfågel) Den är gjord på urbenad kycklingklubba och passar väldigt bra att grilla. Här har vi gjort en AIP-marinad på franska örtkryddor och vitlök.

  Läs mer

  Vegetariska grillspett (AIP)

  AIP. Grillade grönsaker som fått en liten rubb med vår egen bbq-sås gjord på rabarber och lök. Detta ger dem en sötsur smak som passar bra till grillat. Att grilla rädisor är ett gott alternativ när man äter AIP och inte äter tomater!

  Läs mer

  Grillspett med flankstek (AIP)

  AIP. Grilla flankstek – det är bra kött som blir mört att grilla. Vår BBQ-sås gjord på rabarber och lök är god att använda som rubb.

  Läs mer

  BBQ-sås med rabarber (AIP)

  AIP. En sötsur BBQ-sås som passar till grillat. Pensla på kött och grönsaker som glaze eller ät som tillbehör.

  Läs mer

  Biffar med lök och zucchini (AIP)

  AIP. Saftiga goda biffar där man får både kött och grönsaker i ett. Dessa fungerar därför även bra som mellanmål eller plockmat vid fest. Löken gör den extra smakrik.

  Läs mer

  Ugnsgrillade kycklingbitar (AIP,Paleo)

  AIP/PALEO. En både mild och lite syrlig hummus på blomkål tillsammans med små grillade kycklingbitar på lårkött. God plockmat som kan avnjutas kall.

  Läs mer