Sallad på päron, mynta, ingefära och rädisor med ingefärsvinägrett
AIP. Ett festligt och annorlunda tillbehör är denna sallad på päron, mynta och rädisor. Till denna passar en vinägrett gjord på olivolja, ingefära och äppelcidervinäger bra.
Läs merGurkbåtar med krämig röra på varmrökt lax, rädisor, kokosmjölk, citron och dill
AIP. Gurksnittar med röra på varmrökt lax, citron, dill, hackade rädisor och lite kokosmjölk. Perfekta som förrätt eller gott tilltugg.
Läs merLaxtartar med grapefrukt, äpple och lök
AIP. Lax tartar med grapefrukt. En liten lyxig men väldigt enkel förrätt gjord på färsk lax som marinerar och tillagas i lime- och grapefruktjuice. Till det tärnat äpple, gul lök, grapefrukt och tunt skivad salladslök.
Läs merRäkröra med äpple, kokosgrädde, citron och dill
AIP. Räkröra med äpple och kokosgrädde – som smakneutraliseras av pressad citron, salt och dill.
Läs merPilgrimsmusslor med avokado, äpple, lime och koriander
AIP. Pilgrims- eller kammusslor med lime, koriander, avokado och äpple. En enkel och lite festligare förrätt som är fräsch och god.
Läs merGurkmackor med prosciutto och mosad avokado
AIP. Gurkmackor med mosad avokado, citron och prosciutto. Dessa ”mackor” är perfekta till frukost eller mellanmål.
Läs merHalstrad tonfisk med sallad på gurka, avokado och stekt äpple
AIP. Festlig rätt med halstrad tonfisk med sallad på gurka, avokado och stekt äpple. Vänd salladen i en god kall röra gjord på mixat äpple, citron, persilja och olivolja. Toppa med granatäpple.
Läs merSötpotatissnittar med guacamole och varmrökt lax
AIP. Sötpotatissnittar med guacamole, dill och varmrökt lax. Festliga snittar med bottnar på rostad sötpotatis.
Läs merMinibiffar på kyckling, kapris och sötpotatis med tapenade och rödlök
AIP. Minibiffar på kycklingfärs, riven sötpotatis och kapris. Toppa med tapenade och rödlök. Perfekt som mellanmål eller förrätt till festen.
Läs merPilgrimsmusslor (eller kammusslor) med rödbetor, palsternacka och gräslökssås
AIP. Pilgrimsmusslor (eller kammusslor) med kokta rödbetor, mos på palsternacka och gräslökssås. Toppa med lite stenbitsrom eller löjrom.
Läs mer