Morotsbiffar (Paleo)

    PALEO. Saftiga vegetariska morotsbiffar med ingefära, ägg och lök. För att få en bra textur på biffarna, stek dem ett par minuter på sidan och vänd fyra gånger. De blir då lite lika vårrullar, speciellt om man steker i en grillpanna!

    Läs mer

    Äggrullar med karamelliserad lök (Paleo)

    PALEO. Äggrullar i ugn kan man fylla med vad som helst. I detta recept har vi valt potatis, karamelliserad lök och spenat. Men låt resterna i kylskåpet visa vägen. Dessa rullar är perfekta att äta kalla som en lunch, frukost eller till utflykten.

    Läs mer

    Basilikapuckar med zucchini (Paleo)

    PALEO. Smakrika vegetariska små biffar gjorda på zucchini och basilika.

    Läs mer

    Avokado med ägg i ugn (Paleo)

    PALEO. Variera din frukost eller ett mellanmål med ugnsbakade avokador med ägg. För bästa resultat vispa ihop ett ägg och dela upp i två avokadohalvor.

    Läs mer

    Morots- och potatisbakelser (Paleo)

    PALEO. Små goda portioner av morots- och potatisbakelser passar fint som tillbehör till kött eller kyckling. Gott som det är också som vegetarisk rätt.

    Läs mer

    Tomatsallad med ananas (Paleo)

    PALEO. En vegetarisk sallad som är matig. Passar bra som tillbehör men även god att bara äta som den är som en måltid i sig.

    Läs mer

    Frittata med grönkål och tranbär (Paleo)

    PALEO. En otroligt smakrik rätt med massor av ingredienser. Tranbär ger en mild smak tillsammans med ägg och vanliga grönsaker.

    Läs mer

    Blomkålsbullar (Paleo)

    PALEO. Blomkålsbullar som passar bra som vegetariskt mellanmål (om man äter ägg). I och med att det är ägg i receptet är det vanlig paleo. Gurkmeja gör bullarna till riktigt läkande och nyttiga. Lägg pålägg på så har du en variant på en mini-macka.

    Läs mer

    Pannkakor (Paleo)

    PALEO. Ät dessa pannkakor med färska bär och frukt. Cassavamjöl ger en lite matigare smak än mandelmjöl, men har du mandelmjöl hemma så går det också bra.

    Läs mer