• Efter AIP i paleoklubben

  Nytt i paleoklubben

   

  Livet efter AIP i paleoklubben

  Nu satsar vi på mer innehåll med vanlig paleo igen i paleoklubben. Hela 2017 jobbade vi med att fylla på arkivet med AIP-recept, vilket vi lyckades riktigt bra med. Arkivet är stort nu med över 200 strikta recept på AIP.

  2018 kommer vi att fortsätta fylla på med AIP, men lägger även fokus på hur man ska gå vidare efter en AIP-kur med riktigt god och säker paleokost! Vi kommer också att börja ge mer alternativ i recepten. T ex om man börjat äta ägg kan man använda det, om inte fungerar gelatinägg. Eller istället för tomat kan man välja oliver och så vidare. Allt för att hjälpa till i gränslandet mellan AIP och paleo.

  Vi börjar idag med en artikel om vad man ska göra och tänka på efter AIP, samt hur man säkrast återintroducerar kost.

   

  Se upp i backen!

  Efter en elimineringstiden med AIP är det dags att börja äta vanlig paleo istället. Med vissa undantag…

  De flesta som en gång aktiverat immunförsvaret vid autoimmun sjukdom, kan vara känsligare än andra för vissa antinutrienter och proteiner.  Läs mer om detta samt lite förhållningsregler kring vad man ska göra om olyckan är framme och man av misstag t ex ätit gluten. Vad gör man när man fått tillbaka symptomen av sin autoimmuna sjukdom? 

   

  Utlottning

  Dessutom startar vi en ny utlottning idag. Förra gången kunde man vinna jordmandelmjöl. Idag blir det en bok.

  Vi lottar ut ett exemplar av boken ”Magkänsla”  som är en handbok om tarmhälsa och IBS. Vill du vara med? Gå med i klubben och läs hur du gör i senaste medlemsbrevet, eller delta i utlottningen i vår slutna Facebookgrupp Paleoklubben.

  Gå med 14 dagar gratis och välj och vraka samtidigt bland våra flera 100 goda läkande recept.

  Välkommen!

  Gå med idag – 14 dagar prova på

   

  Taggar:

  Kommentarer

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  femton + 16 =