• Stort reportage i Aftonbladet Söndag

  I Aftonbladets Söndagsbilaga- som finns i butik fram till på lördag den 15 augusti – kan du läsa en stor intervju med mig, Cecilia, om paleokost och vad den gjort för mig. Jag har gått ner mycket i vikt – 18 kilo! – och det är lite av vinkeln i reportaget. Jag förklarar hur man kan använda paleo som ett bra redskap till att gå ner i vikt såväl som att återvinna sin hälsa.

  Jag bjuder även på fyra recept från vår kommande kokbok med kost för dig med autoimmun sjukdom. Kycklinglår i salvia, sötpotatis x 3, köttsoppa samt Laxbullar.

  Köp gärna bilagan!

  Här är lite smakprov från tidningen:aftonbladet löpVi fick en bit av löpet och öven stor del av framsidan i magasinet

  aftonbladet kantarellbildPaleoreportage på sidorna 12-17

  aftonbl receptFyra recept från vår AIP-kokbok

  Aftonbladet porträtt trädEfter två år med paleo

  aftonbaldet förebildFörebild – före paleolivet.

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar