• Ny paleo-bibel ute nu

  Hejsan, bråda dagar nu. Vår autoimmuna kokbok har sålt slut efter bara knappt två veckor och nu får vi trycka upp fler exemplar. Det vore så himla kul om du som köpt boken ville ge lite feedback. Vad är bra, vad saknar du och så vidare. Maila mig på [email protected]

  Nu till en helt annan bok som jag varmt vill rekommendera! Jonas Bergqvist kommer i dagarna ut med sin nya (helt suveräna) paleobok.  Den heter ”Ät & lev paleo” och du kan ladda ner och läsa två kapitel i boken helt gratis HÄR 

  Jag kan ju inte sticka under stol med att jag är väldigt stolt över att Jonas har med mig i boken, dels via min egen berättelse kring autoimmun sjukdom, dels via paleorecepten som ingår. Tack Jonas för att du valde mig!

  Det går bra att förbeställa boken via länken HÄR. Jag har själv tjuvläst lite i boken och det är en helt fantastisk bok – en riktig paleo-bibel!

  paleo-framsida

   

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar
  1 Kommentarstråd
  0 Svar till kommentarstråd
  0 Följare
   
  Kommentar med flest reaktioner
  Populäraste kommentarstråden
  0 Kommentarens författare
  Lize-Lotte Knutsson Nyligen kommenterat av
  Lize-Lotte Knutsson

  Min kom idag ! Går i ide och läser