• Pannkakor med kokosmjöl

    En god och enkel paleo-pannkaka som är god med färska bär, mandelspån och kokosmjöl. Här hittar du bra märken på kokosmjöl samt fiberhusk som vi rekommenderar.

    • 15 min
    • 2 portioner
    • Lätt

    Ingredienser

    2ägg
    4 mskkokosmjöl
    1 krmäkta vaniljpulver
    1 nypahavssalt
    1 tskfiberhusk
    0,5 dlvatten
    Liteäkta kanel eller kardemumma
    2 tskkokosolja
    1/2 tskekologisk honung

    Gör så här:

    1. 1)

      Vispa ägg, kokosolja och vatten fluffigt. Tillsätt kokosmjöl, honung, kryddor och fiberhusk och vispa lite till. Om smeten är för tjock så tillsätt mer vatten. Om den är för lös tillsätt mer kokosmjöl.

    2. 2)

      Värm en stekpanna och klicka i lite kokosolja eller ghee och grädda pannkakorna på låg värme. Du får ha lite tålamod.

    3. 3)

      Servera med färska bär eller tinade frysta bär, lite riven kokos och mandelspån. Gott med paleoglass till också.