• Pannkaka med kokosmjöl

    En god och enkel paleo-pannkaka som är god med färska bär, mandelspån och riven kokos.

    • 15 min
    • 2 personer
    • Lätt

    Ingredienser

    2 ägg
    4 msk kokosmjöl
    1 krm färskt vaniljpulver
    1 nypa salt
    1 tsk fiberhusk
    0,5 dl vatten
    Lite kanel eller kardemumma
    2 tsk kokosolja
    1/2 tsk ekologisk honung

    Gör så här:

    1. 1)

      Vispa ägg, kokosolja och vatten fluffigt. Tillsätt kokosmjöl, honung, kryddor och fiberhusk och vispa lite till. Om smeten är för tjock så tillsätt mer vatten. Om den är för lös tillsätt mer kokosmjöl.

    2. 2)

      Värm en stekpanna och klicka i lite kokosolja eller ghee och grädda pannkakorna på låg värme. Du får ha lite tålamod.

    3. 3)

      Servera med färska bär eller tinade frysta bär, lite riven kokos och mandelspån. Gott med paleoglass till också.

    DelaShare on Facebook