-
Pumpasoppa med rostad paprika (paleo)
Paleo. Ugnsrostad pumpa, sötpotatis och paprika ger en smakrik och söt soppa. Bryt gärna av med knaperstekt bacon (Tulip utan tillsatser) för lite sälta.
Läs mer -
Kycklingsoppa med egen benbuljong i ett (AIP)
AIP. Gör en läkande och god kycklingsoppa där du både får grönsaker, kyckling och benbuljong i ett. Det krävs att du kokar den lite extra lång tid. Här med morötter, palsternacka, purjolök och majrova.
Läs mer -
Champinjonsoppa med palsternacka (AIP)
AIP. Champinjonsoppa med massor av smak. Palsternacka gör soppan lite mer matig och mättande. Den här soppan är smaksatt med timjan och coconut aminos.
Läs mer -
Fisksoppa med färsk makrill och räkor (AIP)
AIP. Fisksoppa med en len och god grund på kokosmjölk och citron och med färsk makrill och räkor.
Läs mer -
Soppa på rostad blomkål och fänkål (AIP)
AIP. En krämig och smakrik soppa. Genom att rosta grönsakerna i ugnen får soppan en djup och nötig smak.
Läs mer -
Lottas vegetariska linsgryta (paleo)
Paleo. En vegetarisk gryta som tjocknar lite tack vare röda linser och potatis. Smaksättningen drar åt det indiska köket med bockhornsklöver, kryddnejlika, gurkmeja och cayennepeppar.
Läs mer -
Laxsoppa med purjolök och saffran (paleo)
Paleo. Laxsoppa med purjolök, saffran och kryddad med dragon.
Läs mer -
Tomatsoppa med chili och avokado (paleo)
Paleo. Krämig soppa med bitar av paprika, tomat samt delad avokado. Chili bidrar med lite sting.
Läs mer -
Fisksoppa med tomat (paleo)
Paleo. Fisksoppa med räkor och tomat. En mustig soppa med torsk, rotselleri och chili.
Läs mer -
Rödbetssoppa med ingefära och kokos (AIP)
AIP. Rödbetssoppa med smak av ingefära och kokos. Toppa med en klick kall kokosgrädde med citron och rödlök.
Läs mer -
Grönsakssoppa med kallrökt lax (AIP)
AIP. Strimla vitkål, hacka purjolök och stjälkselleri och du får en god bas till soppa. Ät den som den är eller mixa slät. Toppa med kallrökt lax.
Läs mer -
Soppa på skaldjursmix, musslor och palsternacka
AIP. En god skaldjurssoppa som är superenkel att göra. Köp färdig fryst skaldjursmix och frysta blåmusslor. Bara att koka en god bas på palsternacka och sen lägga i skaldjuren. Krydda med persilja.
Läs mer -
Sötpotatissoppa med lammbullar (AIP)
AIP. Krämig soppa på sötpotatis, lök, blomkål och timjan som serveras med lammfärsbullar på spett. Lammbullarna är kryddade med en nypa kanel, vilket passar bra till lamm.
Läs mer -
Blomkålssoppa med örtolja (AIP)
AIP. En mustig slät blomkålssoppa med purjolök som toppas med en len örtolja på ruccola, persilja och basilika.
Läs mer -
Soppa med ångkokt pumpa och lök (AIP)
AIP. Undvik att skala butternutpumpan genom att dela den och ångkoka. På så vis kan du gröpa ur pumpan. Denna soppa är smaksatt av ingefära och gräslök, en god och fräsch kombination.
-
Köttgryta med kycklinglever (AIP)
AIP. Köttgryta med mustig smak gjord på grytbitar av nötkött. Valfritt alternativ är att lägga till kycklinglever sist, vilket är särskilt nyttigt för dig som äter enligt autoimmun kost.
-
Sötpotatissoppa med kyckling (AIP)
AIP. En matig soppa med bitar av sötpotatis. Lägg i strinlad kyckling för extra protein eller ät den som en vegetarisk soppa. (Uteslut chili vid AIP).
Läs mer -
Löksoppa med frikadeller (AIP)
AIP. En smakrik löksoppa med små goda frikadeller. Enkelt att göra då man bara trillar köttbullar och släpper ner i soppan. De får en extra mustig smak av löksoppan.
Läs mer -
Skaldjurssoppa med strimlad brysselkål
AIP. Skaldjurssoppa med morötter och finhackad brysselkål. En smakrik och nyttig soppa där vi använder benbuljong för extra nyttiga aminosyror och god smak. Fryst skaldjursmix är perfekt i soppa. Stek skaldjuren hastigt i vitlök för extra smak.
Läs mer -
Benbuljong på oxsvans (AIP)
AIP. Koka benbuljong med nyttiga aminosyror – samtidigt som du kokar mört och gott oxsvanskött. (Se recept på ragu separat om du vill slå två flugor i en smäll).
Läs mer -
Köttgryta (AIP)
AIP. En mustig gryta som tjänar på att stå länge och koka ihop. Använd gärna köttfond eller grönsaksfond som bas. Recept finns under såser och tillbehör. Köttet kan vara t ex högrev eller fransyska.
Läs mer