-
Pulled beef (AIP)
AIP. Knepet med att laga god pulled beef är att ugnssteka köttet i låg temperatur under lång tid. Köttet blir då så mört att det ramlar isär. Majrovor passar bra till köttet med sin milda, lite nötiga, smak.
Läs mer -
Lammgryta med timjan (AIP)
AIP. En smakrik gryta med mört lamm. Köp en bit lammrostbiff och skär i bitar. Istället för timjan går det bra med finhackad rosmarin. Servera grytan med blomkålsris eller ett mos/stomp av rotfrukter. Sås får man genom att plocka bort lamm och grönsaker och koka ner vätskan ca 30 min. Red med lite arrowrot, krydda och smaka av.
Läs mer -
Kycklingsoppa från Skottland (AIP)
AIP. En klassisk soppa från Skottland med kyckling, purjolök och katrinplommon. Använder man broskrika kycklingben så får man en god läkande kycklingbuljong på köpet. Smaka av med salt, denna soppa kan behöva lite extra salt för att balansera upp den mjuka och lena smaken från plommonen.
Läs mer





