Gelégodis i jultappning (AIP)

    AIP/PALEO. Bjud på lite gott – och syrligt – gelégodis gjorda med små pepparkaksformar. Du kan använda dig av vilka bär som helst. I mina blev det frysta blandade bär; svartvinbär, blåbär, hallon, björnbär och jordgubbar (mix som finns att köpa på Lidl).

    Läs mer

    Syrliga remmar av bär(AIP)

    AIP. Gott godis som passar både vuxna och barn. Receptet kan man variera i det oändliga, det här receptet är gjort på hallon och blåbär.

    Läs mer

    Chokladsås på carob (AIP)

    AIP. Denna sås passar bra som ersättning till vanlig chokladsås. Carob är sött i sig själv så därför behövs bara lite honung. Såsen stelnar om du ställer den kallt, men det går bra att värma den så blir den lös igen.

    Läs mer

    Gelégodis hallon och citron (AIP)

    AIP. Goda små bitar av gelégodis som man kan variera i smak lite efter vad man har hemma. Citron och hallon ger dem en frisk smak.

    Läs mer

    Sega pepparkakor (AIP)

    AIP. Juliga små kakor med riktig pepparkakssmak. De är lite sega i konsistensen men om man låter dem ligga framme ett par dagar blir de hårda och knapriga.

    Läs mer

    Dadelbollar (AIP)

    AIP. Dessa bollar är enkla att göra och väldigt goda. Ha dem på en bricka eller tallrik i frysen och plocka fram strax innan de ska ätas. Variera smaken med olika bär. Lingon är till exempel syrligt och annorlunda.

    Läs mer