• Vinn en Wonderbag!

  Vill du vara med i utlottningen av en Wonderbag? Gå med i Paleoklubben *, logga in och hitta lotterikoden i det senaste medlemsbrevet. Du kan också gå in på vår facebookgrupp Paleoklubben och vara med i utlottningen där (man måste vara medlem för att gå med i gruppen).
  Skärmavbild 2017-05-22 kl. 14.43.12

  Kort fakta om Wonderbag: Detta är en slowcooker utan el. Perfekt att ha med på picknick. Så här gör man: Tillred och koka upp din maträtt som vanligt på spisen för att kickstarta tillagningsprocessen. När mat och kokkärl blivit upphettat, ställ hela grytan med locket på i Wonderbagen, lägg den mjuka kudden ovanpå grytlocket och förslut bagen ordentligt. Maten kommer nu att tillagas färdigt med hjälp av värmebevaring.

  Stort tack till Wonderbag Sweden! Läs mer om bagen HÄR.

   

  Vår paleovän Birgitta Höglund är ambassadör för Wonderbag i Sverige och har skrivit en kokbok just för Wonderbag. Så här beskrivs detta samarbete på deras hemsida:

   

  Birgitta_Hoglund_800x533px-150x150

  ”Tillsammans med Birgitta har vi tagit fram en kokbok där hon kreerat en mängd underbara recept som passar för tillagning i Wonderbag. Du kan köpa den genom att klicka här. Utöver det är hon en eldsjäl som med stor energi är med och demonstrerar och visar upp Wonderbag på passande event. Ofta bjuds det då även på någon godsak tillagad i bagen. Dessutom tar hon löpande fram nya härliga recept som vi får chans att publicera på wonderbag­sweden.se och våra andra sociala medier.

  Birgitta tror mycket på produkten och hon ser att den kan förändra livet för många fattiga världen över. Att den är riktig bra ur miljösynpunkt ger dess­utom en bra magkänsla. Vi är otroligt stolta och glada över vårt fina samarbete.”
  Ps. Birgittas recept är inte alltid anpassade till paleo, men de går att justera på egen hand genom att ta bort/byta ut mejeriprodukter.

   

   

  *Att gå med i Paleoklubben kostar ingenting de första 14 dagarna och man kan gå ur precis när man vill. Därefter kostar det bara 69 kr/mån. Då ingår kockskola, receptbank med över 150 AIP och paleorecept, nya recept varje vecka, fakta om massor av råvaror samt gemenskap i FB-grupp och utlottningar av fina paleoprodukter och böcker. Varmt Välkommen!

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  Prenumerera
  Notifierat av
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments