• Paleoklubben

  Vill du bli fri från symtom vid autoimmun sjukdom, kronisk inflammation, magproblem eller allergi? Vill du samtidigt bygga och stärka din hälsa inför framtiden? Gör då som tusentals andra redan gjort och gå med i Paleoklubben där vi hjälper dig med detta.

   

  Du kommer nog bli förvånad över hur enkelt du själv kan påverka och läka dina besvär.

   

  Det handlar inte om några ”mirakelpiller”.

   

  Det handlar om ren, naturlig och hälsosam mat med huvudsyfte att hjälpa kroppen att läka och bli fri från symtom vid autoimmun sjukdom.

   

  Därav namnet autoimmun kost, även kallat AIP (autoimmuna protokollet).

   

  Vi har samlat all information du behöver veta om autoimmun kost under ett och samma tak här hos oss. Vi har även samlat ihop hundratals recept tillsammans med färdiga veckomenyer och kickstartprogram för att ge dig de bästa förutsättningarna till att lyckas.

   

  Det finns idag tusentals personer som vittnar om att de blivit hjälpta av AIP runt om i världen. Här i Sverige har vi fått förmånen att hjälpa många till ett friskare liv utan symtom.

   

  Här berättar några av dem själva:

   

  Annika (Sjögrens syndrom, IBS)

  ”Jag har ätit strikt autoimmun kost (AIP) i 10 månader. Värken i kroppen har nästan helt försvunnit och mina inflammationer har minskat radikalt. Jag har mindre hudproblem och magen sköter sig bättre, och jag upplever att den är lugnare. Hela systemet har lugnat ner sig och jag har dessutom tappat 15 kg. AIP är den kosthållning jag kommer att fortsätta med.”

   

  Angelina (Psoriasis, IBS, ryggsmärtor)

  ”Jag började med strikt AIP för ett par månader sedan. Jag har lidit av svår psoriasis i hela mitt liv tillsammans med IBS och stora ryggbesvär pga två diskbråck. Jag har blivit helt fri från både psoriasis och IBS, och känner knappt av mina ryggbesvär idag. AIP tillsammans med medlemsklubben är det bästa som hänt mig. Jag har aldrig mått så bra som jag mår idag och har dessutom fått en bättre livskvalité – jag sover bättre, är piggare, gladare och får ut mycket mer av livet nu än innan.”

   

  Helena (Hashimoto, histaminkänslighet, hosta)

  ”AIP har hjälpt mig att få tillbaka så mycket energi. Jag har behandlats för Hashimoto i drygt 10 år och det har varit en långsam process. När jag väl hade uppnått ”bra” värden med hjälp av levaxin och liothyronin så fanns forfarande energilösheten och övervikten kvar. Jag utvecklade också histaminkänslighet samt en hosta som höll i sig i 1,5 år. Jag började med AIP i april 2018 och körde strikt i cirka 60 dagar. Den första märkbara effekten var att hostan försvann på drygt en vecka! Histaminkänsligheten är mindre påtaglig. Och den största skillnaden är att jag gått ner cirka 10kg på 5 månader.

   

  Det är även vanligt att du upplever följande positiva effekter när du äter denna kost:

   

  • Ökad energi och bättre sömn
  • Viktnedgång vid övervikt
  • Friskare hy och bättre kvalitet på håret
  • Mindre ömhet och värk
  • Bättre kognitiv förmåga (minne, hjärndimma, etc)

   

  När du gått med i medlemsklubben så hjälper vi dig att komma igång med autoimmun kost genom att ge dig kostråd, information och tillgång till över 800 autoimmuna- och antiinflammatoriska recept (idag världens största receptbank med autoimmuna recept). Du får även tillgång till alla våra veckomenyer samt kickstartprogrammet som är perfekt för dig som vill komma igång snabbt.

   

  Du kan komma igång med allt det här idag genom att starta din provperiod hos oss, helt gratis.

   

  Har du några frågor eller funderingar går det bra att nå oss på mail: info@swedishpaleo.se

   

  Varmt välkommen!

   

  Bli medlem – 14 dagar fritt testa på 

   

   

  Just nu ingår en ”Kom igång med AIP”-guide när du blir medlem (värde 99kr) – informationen i denna guide har hjälpt många människor att komma igång med autoimmun kost och börja deras resa till ett friskare liv.

   

   

   

   

   

   

  Kommentarer

  Prenumerera
  Notifierat av
  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments