• Nyttiga efterrätter

  Hoppas du mår fint och kan njuta av midsommarhelgen. Nu är vi uppe i över 160 unika recept i Paleoklubben och en fjärdedel (ca) är nyttiga efterrätter och bakverk (och en del bröd.)

  Naturligtvis förespråkar vi att man främst ska äta grönsaker och ”riktig” mat inom paleo. Men vi vet också att det behövs alternativ till vanligt fikabröd, tårtor och godis. Det är ju alltid vi paleoliter som får säga nej tack till efterätter för att vi inte kan (eller vill) äta det som bjuds. Är du nyfiken på recepten så anmäl dig som prenumerant. Klicka på fliken Bli medlem i högra hörnet. Passa på – än så länge är det 14 dagar gratis…
   

  Veckans film

  Veckans film i klubben visar ett exempel på en nyttig efterrätt som garanterat alla andra också gillar. Chokladpudding.

  P1060987

  Krämigheten kommer från avokado. Lite starkt kaffe och rikligt med kakao ger en djup och intensiv chokladsmak. Mums! Kör man AIP, byt ut kakao mot carobpulver. Receptet till chokladpuddingen ligger för sig självt under efterrätter  HÄR (för medlemmar) och i filmen HÄR

  Övriga recept denna vecka är morots- och potatisbakelser (som görs i muffinsformar – perfekta småportioner), inlagd sill samt ugnsrostade rädisor. Rädisorna är goda som de är eller som tillbehör till grillat.

  P1060899

  P1060969

  P1070008 (1)

   

  Veckomatsedlar/menyer kommer också att få sin egen plats i klubben framöver. Det blir enkelt att hålla koll på då man hittar allt i flödet när man är inloggad samt under egen kategori i klubben såklart.

  Skärmavbild 2017-06-12 kl. 14.21.48

   

  Responsen kring förslaget på veckomenyer har varit jättestort! Det är många som vill ha detta och vi kommer att göra alla menyer med både vanlig paleo och AIP, autoimmun paleo.

   

  Glad midsommar,
  Cecilia Nisbet Nilsson, Lic Kostrådgivare

  Taggar:

  Kommentarer

  avatar