• ’Mår mycket bra! Utan Swedishpaleo hade jag aldrig fixat det!’

  Autoimmun sjukdom eller andra sjukdomar:

  Ulcerös kolit

  IBS

  Psoriasis

   

  Tidigare symtom:

  Vattnig avföring, blod i avföring, kramper, snabb viktnedgång, trötthet.

  Fläckar på kroppen och i hårbotten.

   

  Hur fick symtomen dig att känna? Hur påverkade de ditt liv?

  När jag kommit in i skov kan jag inte arbeta. Man blir en fånge i sitt hem, tiotals besök på toaletten. Man vågar inte lämna hemmet för då finns det risk att man inte har tillgång till toa när som helst. Jag blev rädd att lämna hemmet. Jag blev rädd för att äta och dricka för att jag får inte behålla någonting, allt bara rann igenom. Jag går ner mycket i vikt och snabbt under skov. Jag blir enormt trött, så dagarna handlar bara om att sova och gå på toa. Jag brukar bli deprimerad, har svårt att se ett slut på det hela.

   

  Hur länge har du ätit AIP?

  12 veckor, 100 % strikt

   

  När började du känna av resultat?

  Väldigt snabbt. Började med aip när jag var inne i ett rätt illa skov. Så efter en vecka märkte jag skillnad. Trodde inte det var sant! Utan swedishpaleo.se hade jag aldrig fixat det. Det är jag övertygad om! Tipsar alla om den sidan för tror att alla hade mått bra av en aip/paleo kost.

   

  Hur mår du idag?
  Mycket bra! Har fått en mildare ibs. Men håller jag bara minst kost som är en blandning av aip/paleo så mår magen jättebra! Detta har gjort att jag kan fuska med kosten om det är kalas, trevlig middag, fika på jobbet. Brukar säga att jag äter aip/paleo till 90%.

   

  – Christine, 32 år gammal