• Bananvåfflor

    Klassisk bananpannkaka i ny tappning – bananvåffla. Servera med lite kokosgrädde och bär. Passar bra till frukost eller efterrätt.

    • 10 min
    • 2 portioner
    • Lätt

    Ingredienser

    1banan
    2ägg
    1 mskfiberhusk
    2 mskkokosolja
    1 nypaäkta kanel
    1-2 tskkokosolja till smörjning
    3-4 mskkokosgrädde till servering
    1 dlfärska bär till servering

    Gör så här:

    1. 1)

      Mosa bananen fint. Vispa ihop tillsammans med ägg, fiberhusk, kanel och kokosolja.

    2. 2)

      Låt smeten svälla i 3-4 minuter.

    3. 3)

      Grädda blandningen i ett våffeljärn som du smörjer väl med kokosolja.

    4. 4)

      Servera med kokosgrädde och bär.