Meny

Swedish Paleo - KOSTRÅDGIVNING AIP & PALEO

Kostrådgivning - AIP & Paleo

Vill du ha hjälp med att komma igång med antiinflammatorisk kost –AIP eller paleo? Eller har du mängder av frågor under tiden som du äter kosten?

 

Vi reder ut allting åt dig och hjälper dig att hitta ett upplägg som är mer skräddarsytt för just dig. Med vår kostrådgivning online blir det lättare att nå bra resultat med både AIP och paleo.

Kostrådgivning online

Vår kostrådgivning är tillfälligt nerstängd. Vi hänvisar till Fredrik Ölander och hans hälsomottagning som du hittar här: https://www.halsomottagningen.se/

Kostrådgivning online

Genom vår personliga kostrådgivning online så får du hjälp via mejl och uppföljande telefonsamtal (efter önskemål).

 

Hur går det till?

Det är enkelt! Du svarar på en hälsodeklaration med en mängd frågor. Där ska du också i detalj specificera dina personliga önskemål med rådgivningen.

 

Efter att vi mottagit hälsodeklarationen svarar vi via mejl på alla frågor och funderingar.  På så vis blir din kostrådgivning anpassad efter just dig.

Kostrådgivare är Cecilia Nilsson som är utbildad vid Paleo Institute till Cert. kostrådgivare och hälsokonsult. Hon är även Sveriges första utbildade och diplomerade AIP Certified Coach (USA). 

 

Cecilia är grundare till Swedish Paleo och har idag hjälpt tusentals människor med kostrådgivning, recept och guider i hur man når bäst resultat med AIP och paleolitisk kost.

 

Tack vare AIP-kosten kost lever hon idag ett friskt liv utan symtom från hashimotos, psoriasis samt psoriasisartrit. Hon har även blivit av med mängder av allergier samt astma sedan hon la om sin kost. Nu vill hon dela med sig av all kunskap till så många som möjligt. Du kan läsa mer om Cecilias hälsoresa här.

 

OBS. Kostrådgivningen ska ses som ett komplement till ordinarie sjukvård. Vi hjälper inte till med medicinska problem.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag för kostrådgivningen.

 

Så här går det till: