Meny

Swedish Paleo - KOSTRÅDGIVNING AIP & PALEO

Kostrådgivning - AIP & Paleo

Vill du ha hjälp med att komma igång med antiinflammatorisk kost –AIP eller paleo? Eller har du mängder av frågor under tiden som du äter kosten?

 

Vi reder ut allting åt dig och hjälper dig att hitta ett upplägg som är mer skräddarsytt för just dig. Med vår kostrådgivning online blir det lättare att nå bra resultat med både AIP och paleo.

Kostrådgivning online

Nu har vi öppnat upp vår kostrådgivning igen! Cecilia (som är vår expert och även grundare av Swedish Paleo) är den som utför kostrådgivningen. Hon är certifierad kostrådgivare genom Paleo Institute samt certifierad och dimplomerad AIP Coach genom den största AIP-utbildningen i världen.

 

Cecilia erbjuder två olika typer av kostrådgivning beroende på dina mål och vad du vill ha hjälp med.

Komplett AIP kostrådgivning

Den här kostrådgivningen täcker hela din resa med AIP-kosten. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar just dig och vi förhåller oss till AIP-programmet (som täcker allt inom den läkande AIP-kosten).

 

Kostrådgivningen stäcker sig över 10 veckor och ser ut enligt följande:

Vi börjar med ett kort introduktionssamtal på cirka 10 minuter där vi går igenom din nuvarande situation och för att vara säkra på att AIP-kosten passar just dig. Du får även här en guide till hur du bäst förbereder dig samt en hälosdeklaration som du behöver fylla inför nästa samtal. Cecilia berättar även vad du kan förvänta dig genom kostrådgivningen.

 

Sedan bokas det in ett första samtal på cirka 50 minuter där Cecilia går igenom din hälsodeklaration. Därefter får du ett mail med sammanställning utifrån det vi pratade om under samtalet skickat till dig, där får du även information om hur du börjar äta enligt AIP-kosten.

 

Efter 4 veckor gör vi ett uppföljningsamtal på cirka 50 minuter med eventuella korrigeringar om det krävs. Vi sammanställer och skickar ut ett mail på det vi gått igenom efter samtalet är avslutat.

 

Efter totalt 8 veckor så gör vi ett till uppföljningsamtal.

 

Och sedan avslutar vi med ett sista uppföljningsamtal efter totalt 12 veckor.

 

I kostrådgivningen kommer du att få vägledning genom den läkande AIP-kosten, vi kommer även att guida dig genom hur du gör för att återintroducera råvaror in i AIP-kosten så att du till slut landar i en bredare paleolitisk kost hållning med målet att du ska stå dig frisk i framtiden.

Kostrådgivning - 60 minuter fristående

Den här kostrådgivningen är för dig som har mer specifika frågor som du vill få hjälp med. Här pratar vi i 60 minuter där du får berätta om dina specifika problemområden. Målet med den här kostrådgivningen är att ge dig vägledning framåt.

Kostrådgivning online

Vår kostrådgivning är tillfälligt nerstängd. Vi hänvisar till Fredrik Ölander och hans hälsomottagning som du hittar här: https://www.halsomottagningen.se/

Kostrådgivning online

Genom vår personliga kostrådgivning online så får du hjälp via mejl och uppföljande telefonsamtal (efter önskemål).

 

Hur går det till?

Det är enkelt! Du svarar på en hälsodeklaration med en mängd frågor. Där ska du också i detalj specificera dina personliga önskemål med rådgivningen.

 

Efter att vi mottagit hälsodeklarationen svarar vi via mejl på alla frågor och funderingar.  På så vis blir din kostrådgivning anpassad efter just dig.

Kostrådgivare är Cecilia Nilsson som är utbildad vid Paleo Institute till Cert. kostrådgivare och hälsokonsult. Hon är även Sveriges första utbildade och diplomerade AIP Certified Coach (USA). 

 

Cecilia är grundare till Swedish Paleo och har idag hjälpt tusentals människor med kostrådgivning, recept och guider i hur man når bäst resultat med AIP och paleolitisk kost.

 

Tack vare AIP-kosten kost lever hon idag ett friskt liv utan symtom från hashimotos, psoriasis samt psoriasisartrit. Hon har även blivit av med mängder av allergier samt astma sedan hon la om sin kost. Nu vill hon dela med sig av all kunskap till så många som möjligt. Du kan läsa mer om Cecilias hälsoresa här.

 

OBS. Kostrådgivningen ska ses som ett komplement till ordinarie sjukvård. Vi hjälper inte till med medicinska problem.

Det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag för kostrådgivningen.

 

Så här går det till: