• Härliga nya möten på kryssningen

  Jag träffade så många nya härliga människor på LCHF-kryssningen. Trots att det inte alls är strikt paleo så har vi så mycket gemensamt när vi pratar om hälsa och välbefinnande. Jag intervjuar till exempel en inbiten LCHF:are vid namn Fredrik Söderlund om paleo och LCHF. Detta blir nästa nästa avsnitt av Paleopodden. Andreas Eenfeldt – mer känd som kostdoktorn – höll ett öppningsanförande som var väldigt intressant. Och det var många fler ombord som ska nämnas men framförallt så blev jag tagen av Lindha Vikströms historia. Henne hittar du här och här är en bild på henne före och efter att hon gick ner i vikt:

   

  img_0108_536bb07de087c32a0882473c

   

  img_4728_536bb04be087c36eb67b05b7

   

  Jag fick ta del av hennes berättelse om hur hon kämpat med sin övervikt tills dess att hon en dag bara tänkte att nu är det nog. Hon tog tag i det och började med ny kost (LHCF) och sen gick hon ner alla kilon på 18 månader.

   

  Men herregud vilken inspiration hon är och vilken underbar person (!) och så här såg denna vackra människan ut när vi åt lunch ihop igår på båten:

   

  Lindha

   

  Gå in och läs och inspireras av Lindha här 

   

  Fler bilder på henne före och efter:

  lindha 1

   

  Förutom möte med Lindha så fick jag även njuta av sällskapet av kokboksförfattaren och kocken Birgitta Höglund samt vår bloggare på Swedish Paleo Marie Norder Aspholm samt Inger Swanberg som jobbar som redaktör hos Kostdoktorn.se. Vilka fina vänner!

   

  Som grädde på moset hann jag även ha ett möte med bloggaren Malin Frisendal ombord. Jag hann också spela in ett nytt avsnitt av paleopodden med Fredrik Söderlund som sagt. Avsnittet redigeras i detta nu och du kan lyssna på det alldeles strax.

   

  Här är en ”duo” på mig och Marie!

   

  marieojag

   

  /Cecilia

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  Prenumerera
  Notifierat av
  guest
  1 Kommentar
  Inline Feedbacks
  View all comments
  trackback
  LCHF-kryssning | Birgitta Höglunds mat
  9 år sedan

  […] kan läsa mer om kryssningen här inne hos Halva Lindha, Swedish Paleo, No Sugar Added, Tommy Tappar och Annika […]