• Härlig kväll i Paradiset

  I måndags var det den tredje kvällen för ”Paleokvällar i Stockholm” och denna gången hade vi flyttat till Paradisets matmarknad på Södermalm.

  Tyvärr var ljudet inte helt bra, men i övrigt känns detta som en plats där vi absolut kommer att ha flera träffar på. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi inte hade mikrofon i måndags. Vi förbättrar till nästa gång! (vill du ha pengarna tillbaka så går det självklart bra.)

  Hur som helst så fick vi en intressant föreläsning av Paulsson Paleo från Halland som berättade om sin resa från storstad till landet. Vi käkade en helt fantastisk hjortgryta med grönsaker med kimchi och till efterrätt fick vi en fin lingonkaka gjord av Lize-Lotte Knutsson. Birgitta Höglund stod för receptet till kompotten som ackompanjerade lingonkakan. Kompotten var lagad i en Wonderbag som är en icke-elektrisk slow cooker och vi fick under kvällen också veta mer om just denna fina wonderbag.

  Håll utkik för nästa paleokväll!

  paulsson paleo paleokvällPaulsson Paleo som föreläste

  paleokväll ParadisetpaleokäkGod mat!

   

   

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  Prenumerera
  Notifierat av
  guest
  1 Kommentar
  Inline Feedbacks
  View all comments
  trackback
  Den bästa hälsoresan och maten vi njutit av i Florida | Birgitta Höglunds mat
  8 år sedan

  […] komponerade också en äppelkompott till Swedish Paleos medlemskväll på ekobutiken Paradiset, då Wonderbag Sweden var där och demonstrerade hur bagen […]