• Integritetspolicy (GDPR)

  Hej och välkommen till Swedish Paleo!

  Swedish Paleo finns för att ge personer inspiration och verktyg till att uppnå en positiv och god hälsa. Nedan följer de villkor som gäller när du använder Swedishpaleo.se

   

  Ansvar

  Vårt uppdrag på Swedish Paleo är att förse besökarna och medlemmarna information och kunskap kring Paleo och särskilt Autoimmun Paleo. Och detta främst genom att bidra med inspiration och tillvägagångssätt kring recept gällande detta.

   

  Observera att den information vi förmedlar på swedishpaleo.se inte är avsedd att ersätta samråd med kvalificerad läkare eller sjuksköterska. Vi uppmanar dig att informera din läkare, sjuksköterska eller annan vårdpersonal om förändringar du gör i din livsstil och diskutera dessa med honom eller henne.

  För frågor och funderingar om ditt hälsotillstånd, kontakta din läkare.

   

  Integritetspolicy

  Swedishpaleo.se åtar sig att skydda dina uppgifter och använda lämplig teknologi och krypteringsprogram för att skydda dina uppgifter, samt att upprätthålla strikta säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst. Vi garanterat att vi aldrig kommer att sälja din information och endast dela med med tredje part (exempelvis våra tjänteleverantörer och samarbetpartners) när det krävs för att driva och förbättra våra tjänster.

   

  Medlemsinformation

  Om du registerar dig som medlem begär vi och hanterar ditt namn, adress, e-postadress samt den IP-adress som används vid beställningen. Vi sparar också uppgifter som rör din beställning och hur du använder sajten (video, senast besök mm). För att följa momsregler begär vi information om vilket land du vistas i och kan hantera och lagra din internetadress när du använder våra tjänster.

  Dina sparade personuppgifter och orderuppgifter visas på din konosida när du blivit medlem.

  Varför sparar vi sådana uppgifter?

  • Vi behöver personlig information och betalningsinformation för att skapa och ta betalt för medlemskap
  • Vi behöver använda din e-postadress för att nå dig om det krävs för medlemskap (exempelvis om en betalning misslyckas).
  • Vi behöver hantera och lagra information om dina betalningar där vi har rättsliga skyldigheter (exempelvis för bokförning och momsregistrering).
  • Vi behöver övervaka, skydda och säkra våra tjänster och din information
  • Vi behöver hantera din personinformation för att kunna hantera kundtjänstärenden.
  • Vi behöver förbättra våra tjänster och för det syftet kan vi kontakta vissa medlemmar och be dem hjälpa oss med det, samt att hantera och spara information om hur våra tjänster används.

   

  Information till tredjepart

  Stripe

  Dina kortuppgifter sparas inte direkt hos swedishpaleo.se, istället använder vi Stripe för att hantera betalningar. När du betalar med kontokort hanteras den information som krävs för att behandla betalningen säkert via SSL-kryptering av vår betalningsleverantör Stripe.

   

  Google Analytics

  Google Analytics sparar cookies för att ge oss en bild av hur besökare använder webbplatsen. Informationen vidarebefordras till och lagras av Google. Denna information används för att förstå hur webbplatsen används och hur vi kan förbättra den.

   

  Mailchimp

  Swedishpaleo.se använder Mailchimp för att skicka nyhetsbrev och eventuella andra mejl. För de som har anmält sig till nyhetsbreven lagrar MailChimp information om e-postadresser, och om hur du interagerar med enskilda mejl (öppna och klicka).

   

  Rätt att begära ut och ändra personuppgifter

  Du har rätt att beställa ett utdrag av vilka uppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi rättar personuppgifter, eller att vi tar bort dina personuppgifter helt och hållet.

   

  För att beställa ut eller begära ändring av personuppgifter skicka ett brev till:

  Swedish Paleo
  Skolgatan 3
  149 30 NYNÄSHAMN
  Kom ihåg att ange ditt personnummer och att underteckna brevet.

   

  Rättslig grund för hantering

  Swedishpaleo.se hanterar och lagrar dina personuppgifter med stöd av fullgörande av avtal när vi tillhandahåller medlemstjänster och för att möjliggöra de tjänster som förväntas för dina handlingar och förfrågningar med stöd av intresseavvägning när vi har ett berättigat intresse att använda dina uppgifter för att driva, förbättra och säkerställa att våra tjänster fungerar. Samt med stöd i en rättslig skyldighet när vi hanterar och lagrar information för bokföring och momsregistering.

   

  Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

  Swedishpaleo.se sparar generellt dina uppgifter så länge som krävs för att tillhandahålla dina tjänster och vi sparar din information en begränsad tid därefter för att möjliggöra att du kan återuppta medlemskapet.

  Användarkonton lagras i ungefär två år efter att det senast var aktivt. Kundtjänstärenden lagras i ungefär tre år.

  På din kontosida kan du avsluta medlemskapet när du vill. Om du vill radera ditt konto permanent kan du begära detta genom att skicka e-post till [email protected] Vi kommer fortsätta att hantera och lagra information när det krävs för rättsliga skyldigheter likt bokföring och momsregisteering, men det kommer förutom det att t abort all din personliga information (inom rimliga gränser) inom 30 dagar.

   

  Medlemskapsvillkor

  Medlemskapet är gratis de första 14 dagarna. Om du avbryter medlemskapet under den perioden kommer inga pengar alls att dras.

   

  Första betalningen om 69 kr sker efter 14 dagar, och så nära som möjligt den dagen varje månad därefter. Om första betalningen exempelvis sker den 31 januari sker nästa betalning den 28 februari.
  Du kan se när din nästa betalning kommer att göras på sidan för ditt konto. Där kan du också när som helst avbryta ditt medlemskap. Inga ytterligare betalningar sker då.

   

  Det finns ingen bindningstid för medlemskapet, utan du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Som medlem får du enkel tillgång till en kontosida. För att avsluta medlemskapet klickar du på ”cancel” på din kontosida.

   

  Fler vanliga frågor och svar finns via denna länk. Om du har andra frågor om medlemskapet kontakta oss gärna på [email protected] (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

   

  Fler frågor.
  Vanliga frågor och svar om medlemskap.

  Har du andra frågor eller funderingar? Mejla [email protected] (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

  Jag vill bli medlem.
  Anmäl dig enkelt här.

  Mitt konto.

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  guest
  0 Kommentarer
  Inline Feedbacks
  View all comments