• Birgitta Höglund bidrar till maten på Paleokvällen

    Kokboksförfattaren Birgitta Höglund, som skrivit en rad kokböcker inom ramen för lågkolhydratkost, kommer att bidra med en egengjord äppelkompott till efterrätten under paleokvällen. Till den serveras lingonkaka bakad av en annan paleo-entusiast; Lize-Lotte Knutsson.

     

    Kompotten är tillagad i en sk Wonderbag, en icke-elektrisk slow cooker. Läs mer om den HÄR . Under paleokvällen får vi höra mer om denna och vi får även en liten demonstation av Wonderbags agent i Sverige Anneli Jern.

     

    Varmrätten filar kockarna på Paradiset på. Vi återkommer med detta snart.

     

    Skynda att boka, nu går biljetterna åt!

     

    Detta ingår: Föreläsning om paleo och varför det är bra för dig, demonstration av Wonderbag, middag med huvudrätt och efterrätt – samt utlottning av några paleo-varor. Samt mingel med alla underbara paleomänniskor såklart!

     

    Boka här: cecilia.nilsson@swedishpaleo.se

    Pris 540 kr

    Plats Paradisets foodcourt, Brännkyrkagatan 62, Södermalm.

    Tid: 19.00 – 21.00 Måndagen den 2 november.

    Varmt välkomna!

     

    image

    Birgitta Höglund bjuder på äppelkompott.

     

    food court

    Vi äter gott i Paradisets food court.

    Kategorier:
    Taggar:

    Kommentarer

    Prenumerera
    Notifierat av
    guest
    0 Kommentarer
    Inline Feedbacks
    View all comments