• Frittata med grönkål och tranbär

    En otroligt smakrik rätt med massor av ingredienser. Tranbär ger en mild smak tillsammans med ägg och vanliga grönsaker.

    • 30 min
    • 2 portioner
    • Lätt

    Ingredienser

    200 ggrönkål
    200 gspenat
    1-2 dlblötlagda tranbär
    3 stsalladslökar
    4 stägg
    1 dlkokosmjöl eller kokosgrädde
    2 mskolivolja
    2 stpaprikor, eko
    1 nypahavssalt
    1 knippepersilja
    1 mskäppelcidervinäger

    Gör så här:

    1. 1)

      Sätt ugnen på 200°.

    2. 2)

      Stek grönkål, lök och spenat och paprika i lite olivolja på låg värme.

    3. 3)

      Addera tranbär och stek ihop. Häll över äppelcidervinäger och låt ånga av.

    4. 4)

      Vispa ihop äggen med kokosmjölken till en äggstanning. Salta. Häll ner i stekpannan med samtliga ingredienser kvar i pannan.

    5. 5)

      Låt gå i ugnen i ca 20 minuter.