Frittata med grönkål och tranbär
En otroligt smakrik rätt med massor av ingredienser. Tranbär ger en mild smak tillsammans med ägg och vanliga grönsaker.
- 30 min
- 2 portioner
- Lätt
Ingredienser
200 g grönkål 200 g spenat 1-2 dl blötlagda tranbär 3 st salladslökar 4 st ägg 1 dl kokosmjöl eller kokosgrädde 2 msk olivolja 2 st paprikor, eko 1 nypa havssalt 1 knippe persilja 1 msk äppelcidervinäger Gör så här:
- 1)
Sätt ugnen på 200°.
- 2)
Stek grönkål, lök och spenat och paprika i lite olivolja på låg värme.
- 3)
Addera tranbär och stek ihop. Häll över äppelcidervinäger och låt ånga av.
- 4)
Vispa ihop äggen med kokosmjölken till en äggstanning. Salta. Häll ner i stekpannan med samtliga ingredienser kvar i pannan.
- 5)
Låt gå i ugnen i ca 20 minuter.