• MF-gruppen blir PALEO INSTITUTE

  Just nu läser jag till certifierad personlig hälsokonsult och kostrådgivare inom paleo vid det som fram tills i torsdags hette MF-gruppen. Nu ombildas hela verksamheten till ett mer renodlat paleoinstitut, Paleo Institute. Institutet är verkligen något jag både vill applådera och rekommendera!

  Det startar flera utbildningar under året och också med ett bredare utbud. Läs mer HÄR.

  Det är den här utbildningen jag gått:

  Skärmavbild 2015-12-12 kl. 12.08.47

  Det går bra att kontakta mig för personlig konsultation online. Jag börjar min verksamhet i januari 2016 och är då (måste bara sätta tentan) Cert. Paleo Institute Kostrådgivare. Skriv till: [email protected] så förklarar jag upplägg och ger dig pris.

  Men nu lämnar jag över ordet till Paleo Instistutes grundare Jonas Bergqvist så kan han förklara mer om den nya verksamheten:

  Vad vi gör

  Paleo Intitute är en skola med ett internationellt marknadsledande utbildningsprogram inom Paleolivsstil, evolutions- och funktionsmedicin. Vi håller såväl inspirationskurser som längre yrkesprogram som leder till tjänster för privatpersoner, grupper och företag. Paleo Institute är också en kunskaps- och inspirationsresurs gentemot skolor, myndigheter, sjukvård och privata aktörer inom exempelvis hälso- och träningsbranschen.

  Att förmedla kunskap och inspiration är vår passion. Vi värdesätter hög vetenskaplighet och gedigen klinisk erfarenhet som grund för allt vi säger och gör. En grundläggande utgångspunkt i vår kost- och livsstilsfilosofi är människans inneboende läkningsförmåga. Vi utgår från att individanpassade kost-, närings- och livsstilsprogram kan bidra till att både läka sjukdomar och optimera mental och fysisk prestation. Mer om vår kost- och livsstilsfilosofi sammanfattas på min hemsida och blogg www.jonasbergqvist.se samt i min bok Ät och Lev Paleo.

   

  Skärmavbild 2015-12-12 kl. 11.57.01

  Kategorier:
  Taggar:

  Kommentarer

  avatar
  1 Kommentarstråd
  0 Svar till kommentarstråd
  0 Följare
   
  Kommentar med flest reaktioner
  Populäraste kommentarstråden
  0 Kommentarens författare
  Clean eating by Annika Nyligen kommenterat av
  Clean eating by Annika

  Visst är detta fantastiskt! Jag ska själv gå utbildningen nästa år och är så glad för denna utveckling. Innan har jag upplevt det att fokus har legat på lchf och paleo har bara fått hänga på. Och de stora bloggarna/profilerna som gått utbildningen ger, upplever jag, rådgivning baserat på lchf och så plockar man bort mejerierna och säger att det är paleo. Men så enkelt är det ju inte. Och så lite kh som möjligt är inte heller optimalt för alla, som det ibland beskrivs idag känner jag 🙂