 
					- 
							Hamburgare med portobellosvamp (Paleo)Saftiga hamburgare med portobellosvamp och en fräsch sallad. Detta är riktigt god paleomat. - 
										 20 - 30 min 20 - 30 min
- 
										 2 portioner 2 portioner
- 
										 Medelsvår Medelsvår
 Ingredienser300 gram nötfärs av gräsbetande djur. 1 st ägg 1 gnutta havssalt och peppar Sallad på valfria grönsaker 1 -2 msk vinaigrette till salladen gjord på olivolja, raw honungoch äppelcidervinäger. 4 st portobellosvampar 1 msk kokosolja att steka i Gör så här:- 
												1)
												Blanda nötfärs med salt, peppar och ägg. Knåda ihop trådarna i färsen så att köttfärsen blir lätt att forma till två hamburgare. Stek i olivolja eller kokosolja ca 5 minuter på varje sida på mellanhög värme. 
- 
												2)
												Gör en sallad på ruccola, babyspenat eller salladsskott, lite valnötter, coctailtomater och rödlök. Stek de fyra hattarna av portobellosvamparna i stekoljan som blir kvar från hamburgarna. Salta lite och servera med hattarna som hambugerbröd. Gott med picklade gurkor till och gärna strips gjorda på sötpotatis.  
 
- 
										



 
						
 
			
 
												 
												 
												 
												 
												 
			