-
Räkröra med äpple, kokosgrädde, citron och dill
AIP. Räkröra med äpple och kokosgrädde – som smakneutraliseras av pressad citron, salt och dill.
Läs mer -
Kräftor med krondill och egen lag
AIP. Du kan göra en egen smakrik lag till dina kräftor. När du tinat kräftorna kan du hälla av lagen de kommer i och lägga dem i denna lag istället.
Läs mer -
Matpaj med kantareller, lök, spenat och palsternacksmos
AIP. Matpaj med botten av jordmandel- och kassavamjöl och fyllning av kantareller, spenat, lök och krämigt pasternacksmos.
Läs mer -
Gurkrullar med lax, avokadokräm och rädisor
AIP. Gurkrullar – AIP ”sushi maki” med lax, tunt skivade rädisor och en kräm på avokado, gurka och näringsjäst.
Läs mer -
Kronärtskockor med olivolja, vitlök och citron
AIP. Kronärtskockor är gott som förrätt och de är också väldigt näringsrika med mängder av C-vitamin, järn, kostfibrer och kalcium. Här ett recept med olivolja och smakfri kokosolja, citron och vitlök.
Läs mer -
Lammkotletter i vitlök- och gurkmejamarinad med sötpotatismos
AIP. Stekta lammkotletter marinerade i citron, gurkmeja, vitlök och salt som serveras med ett sötpotatismos och massor av persilja.
Läs mer -
Pilgrimsmusslor med avokado, äpple, lime och koriander
AIP. Pilgrims- eller kammusslor med lime, koriander, avokado och äpple. En enkel och lite festligare förrätt som är fräsch och god.
Läs mer -
Halstrad tonfisk med sallad på gurka, avokado och stekt äpple
AIP. Festlig rätt med halstrad tonfisk med sallad på gurka, avokado och stekt äpple. Vänd salladen i en god kall röra gjord på mixat äpple, citron, persilja och olivolja. Toppa med granatäpple.
Läs mer -
Ryggbiff med falsk rödvinssås, timjan, stekt sparris, broccoli och blomkål
AIP. Ryggbiff med superenkel falsk rödvinssås och timjan som serveras med stekt sparris, blomkål och broccoli.
Läs mer -
Sötpotatissnittar med guacamole och varmrökt lax
AIP. Sötpotatissnittar med guacamole, dill och varmrökt lax. Festliga snittar med bottnar på rostad sötpotatis.
Läs mer -
Minibiffar på kyckling, kapris och sötpotatis med tapenade och rödlök
AIP. Minibiffar på kycklingfärs, riven sötpotatis och kapris. Toppa med tapenade och rödlök. Perfekt som mellanmål eller förrätt till festen.
Läs mer -
Smulpaj med blåbär, lingon och pepparkakscrisp
AIP. Sötsyrlig smulpaj med smak av pepparkaka gjord på blåbär och lingon. Servera med en klick kall kokosgrädde.
Läs mer -
Bananmousse med smuldeg och mango
AIP. AIP-dessert med banan-mousse, smuldeg på kokos samt bitar av mango och banan. Festlig efterrätt som du kan göra i förväg till fika eller kalas
Läs mer -
Wallenbergare med skysås, blomkål och rödlök
AIP. Wallenbergare med skysås, blomkål och rödlök. Istället för ströbröd används lite kassavamjöl blandat med näringsjäst och jordmandelmjöl.
Läs mer -
Pilgrimsmusslor (eller kammusslor) med rödbetor, palsternacka och gräslökssås
AIP. Pilgrimsmusslor (eller kammusslor) med kokta rödbetor, mos på palsternacka och gräslökssås. Toppa med lite stenbitsrom eller löjrom.
Läs mer -
Ryggbiff med rotsaksgratäng och råstekta chips på jordärtskocka
AIP. Ryggbiff med vitlök och timjan, rotsaksgratäng och råstekta chips på jordärtskocka. Festligt och gott!
Läs mer -
Lammkotlett med kantareller, sparris och melon- och nektarinsallad med mynta
AIP. Lammkotlett med vitlök, kantareller, sparris och timjan. Servera med en en melon- och nektarinsallad med mynta. Mynta är väldigt gott till just lamm.
Läs mer -
Kantarellsmörgås med lök
AIP. Kantarellsmörgås med gott AIP-bröd. Stek kantareller tillsammans med schalottenlök och riktigt med persilja. Recept på brödet finns under kategori ”bröd”.
Läs mer -
Myntasås med mango
AIP. Myntasås med mango. God sås som passar till fruktsallad eller glass. Köp mynta på kruka och gör en större sats och frys in.
Läs mer -
Torskrygg med vit sparris, falsk vitvinsås, blomkålsris och räkor
AIP. Torskrygg i ugn som serveras med kokt vit sparris, falsk vitvinssås, blomkålsris och färska räkor. Riktigt god festmat! Det går självklart bra att byta vit sparris mot grön.
Läs mer -
Jordgubbspaj med rabarber i portionsstorlek
AIP. Jordgubbspaj med rabarberröra i botten, jordgubbar på topp med ett lager gelé överst. Ät som den är eller med en klick kokosgrädde eller AIP-glass.
Läs mer