Meny

Swedish Paleo - Integritetspolicy

Användarpolicy

Swedish Paleo finns för att ge personer inspiration och verktyg till att uppnå en positiv och god hälsa. Nedan följer de villkor som gäller när du använder Swedishpaleo.se.

Ansvar

Vårt uppdrag på Swedish Paleo AB (organisationsnummer 559200-1845) är att förse besökare och medlemmar med information och kunskap kring antiinflammatorisk kost (AIP & Paleo). Och detta främst genom att bidra med inspiration och tillvägagångssätt kring recept gällande detta.

 

Observera att den information vi förmedlar på swedishpaleo.se inte är avsedd att ersätta samråd med kvalificerad läkare eller sjuksköterska. Vi uppmanar dig att informera din läkare, sjuksköterska eller annan vårdpersonal om förändringar du gör i din livsstil och diskutera dessa med honom eller henne.

 

För frågor och funderingar om ditt hälsotillstånd, kontakta din läkare.

Upphovsrätt

Använd gärna vårt icke-medlemsmaterial fritt, så länge du tydligt länkar eller refererar till vår webbplats och indikerar om ändringar i vårt material har gjorts. Du kan använda vårt icke-medlemsmaterial på ett rimligt sätt, men inte på något sätt som implicerar att Swedish Paleo stödjer dig eller ditt användade av vårt material.

 

Du får inte använda våra recept eller innehåll från medlemssidor, om du inte fått vårt tillstånd.

 

Du får inte använda vårt innehåll i kommersiellt syfte, om du inte har fått vårt tillstånd till det.

 

Vid frågor, kontakta oss på info@swedishpaleo.se.

Integritetspolicy

Swedishpaleo.se åtar sig att skydda dina uppgifter och använda lämplig teknologi och krypteringsprogram för att skydda dina uppgifter, samt att upprätthålla strikta säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst. Vi garanterat att vi aldrig kommer att sälja din information och endast dela med med tredje part (exempelvis våra tjänteleverantörer och samarbetpartners) när det krävs för att driva och förbättra våra tjänster.

Medlemsinformation

Om du registerar dig som medlem begär vi och hanterar ditt namn, adress, e-postadress samt den IP-adress som används vid beställningen. Vi sparar också uppgifter som rör din beställning och hur du använder sajten (video, senast besök mm). För att följa momsregler begär vi information om vilket land du vistas i och kan hantera och lagra din internetadress när du använder våra tjänster.

 

Dina sparade personuppgifter och orderuppgifter visas på din konosida när du blivit medlem.

Varför sparar vi sådana uppgifter?

> Vi behöver personlig information och betalinformation för att skapa och ta betalt för medlemskapet.

 

> Vi behöver använda din e-postadress för att nå dig om det krävs för medlemskap (exempelvis om en betalning misslyckas).

 

> Vi behöver hantera och lagra information om dina betalningar där vi har rättsliga skyldigheter (exempelvis för bokförning och momsregistrering).

 

> Vi behöver övervaka, skydda och säkra våra tjänster och din information.

 

> Vi behöver hantera din personinformation för att kunna hantera kundtjänstärenden.

 

> Vi behöver förbättra våra tjänster och för det syftet kan vi kontakta vissa medlemmar och be dem hjälpa oss med det, samt att hantera och spara information om hur våra tjänster används.

Information till tredjepart

Stripe

Dina kortuppgifter sparas inte direkt hos swedishpaleo.se, istället använder vi Stripe för att hantera betalningar. När du betalar med kontokort hanteras den information som krävs för att behandla betalningen säkert via SSL-kryptering av vår betalningsleverantör Stripe.

Google analytics

Google Analytics sparar cookies för att ge oss en bild av hur besökare använder webbplatsen. Informationen vidarebefordras till och lagras av Google. Denna information används för att förstå hur webbplatsen används och hur vi kan förbättra den.

Mailchimp

Swedishpaleo.se använder Mailchimp för att skicka nyhetsbrev och eventuella andra mejl. För de som har anmält sig till nyhetsbreven lagrar MailChimp information om e-postadresser, och om hur du interagerar med enskilda mejl (öppna och klicka).

Active Campaign

Activecampaign bidrar med att automatisera mejl och nyhetsbrev till våra kunder för att uppnå en mer personanpassad upplevelse på hemsidan.

WooCommerce

Swedishpaleo.se använder sig av e-handelsverktyget WooCommerce vilket är en av världens största plattformar för e-handel. I WooCommerce lagras dina personliga uppgifter i säkert förvar.

Rätt att begära ut och ändra personuppgifter

Du har rätt att beställa ett utdrag av vilka uppgifter vi har om dig. Du kan också begära att vi rättar personuppgifter, eller att vi tar bort dina personuppgifter helt och hållet.

För att beställa eller begära ändring av personuppgifter, skicka ett brev till:

Swedish Paleo

Linnégatan 17A

114 47 STOCKHOLM

 

Kom ihåg att ange ditt personnummer och att underteckna brevet.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Swedishpaleo.se sparar generellt dina uppgifter så länge som krävs för att tillhandahålla dina tjänster och vi sparar din information en begränsad tid därefter för att möjliggöra att du kan återuppta medlemskapet.

 

Användarkonton lagras i ungefär två år efter att det senast var aktivt. Kundtjänstärenden lagras i ungefär tre år.

 

På din kontosida kan du avsluta medlemskapet när du vill. Om du vill radera ditt konto permanent kan du begära detta genom att skicka e-post till info@swedishpaleo.se. Vi kommer fortsätta att hantera och lagra information när det krävs för rättsliga skyldigheter likt bokföring och momsregisteering, men det kommer förutom det att t abort all din personliga information (inom rimliga gränser) inom 30 dagar.

Medlemskapsvillkor

Medlemskapet är gratis de första 14 dagarna. Om du avbryter medlemskapet under den perioden kommer inga pengar alls att dras.

 

Första betalningen sker efter din provperiod är avslutad, och så nära som möjligt den dagen varje månad därefter. Om första betalningen exempelvis sker den 31 januari så sker nästa betalning den 28 februari.

 

Du kan se när din nästa betalning kommer att göras på sidan för ditt konto. Där kan du också när som helst avbryta ditt medlemskap. Inga ytterligare betalningar sker då.

 

Det finns ingen bindningstid för medlemskapet, utan du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Som medlem får du enkel tillgång till en kontosida. För att avsluta medlemskapet klickar du på ”cancel” på din kontosida.

 

Fler vanliga frågor och svar finns via denna länk. Om du har andra frågor om medlemskapet kontakta oss gärna på info@swedishpaleo.se (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

Fler frågor

Vanliga frågor och svar om medlemskap.

 

Har du andra frågor eller funderingar?

 

Mejla info@swedishpaleo.se (vi försöker svara inom 24 timmar, oftast tidigare).

Jag vill bli medlem